elifenes20 Kızlar 39+4 günlüğüz bugün 3 tür çok şiddetli adet ağrısı gibi sancılar geldi ort 30 sn sürüyor 10 dk bir geliyor zaten bekliyoruz gelmesini ama emin olamadım sizce bu hissettiklerim doğum sancısı mı?
Valeria elifenes20 10 dakikada bir olması doğum sancısı olduğunu gösterebilir. Bence doktor ya da ebenizi arayın o sizi yönlendirsin🙏🏼🌸
Taze-Anne28 elifenes20 doğum ağrısı olabilir. Benimde öyleydi hastaneye gitmiştik. Sancı çıkmadı ama doktor yatışımı yapmıştı ve o günün devamında sancım çıktı doğum yaptım 🙏🏿
elifenes20 Valeria biraz daha sıklaşmasını bekliylrum duşa girdim çıktım şuan tam anlamıyla takip ediyorum 🙏🏻💓
Mehmetinannesii elifenes20 sancidan sonra bebek kanala girdigi icin kasilmalar oluyor bebek hareketlerinin yerini kasilma almisti benim. Zaten vaktiniz gelmis Allahim hayirlisiyla saglikli birsekilde bir avazda bebeginizi kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
elifenes20 Valeria sorma yaa hala idrak edemiyorum umarım doğum sancılarıdır hiç böyle olmamıştı şiödiye kadar 💝🙏🏻💓
iki_prenses_annesi elifenes20 artık korkulacak bişey yok canım zamanın gelmiş yalancı sancılarla isin bitti . Bebeğin hareketlerini ve sancı sıklığına dikkat et . Rabbim tek avazda kurtarsın 🌺
elifenes20 iki_prenses_annesi aminnn canım benim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💓💓💓