Aysenur_08 Kozlar sezaryen doğjm yaptım doğru emzirme yapmama rağmen yinede yara oldu göğüs ucumda ne iyi gelir çok sızlıyor atlete yapısıyor sürekli canım çok acıyo😔
Kizannesi92 Aysenur_08 Şimdilik aynı sorun bende de var zeytinyağı ile masaj yapıyorum atlersiz açık bırakıyorum kanıyor yapışıyor doğru emzirme yaptığımı düşünüyorum doktorumuz da öyle dedi ama yara. Var hemde çok fena kabuk bagladi kanıyor inşaallah geçer
Merinosunannesii Aysenur_08 valla garmaston pomad en iyisi diyorlar bana o da yaramamıştı çözümü avent kalkanda buldum benim yaradan ziyade yarılmıştı göğüs pedi daya beter yapıyor haberin olsun benim geçip 5 defa tekrarlamıştı artık acımaya başlayınca pompa ile sağıp veriyordum birkaç gün göğsümü dinlendiriyordum böylece çabuk geçti ama çok çektim valla bende
_ipekkkkk Aysenur_08 Zeytin yağı ve balmumu kremi yaptım çatlaklara pisiklere herşeye çok iyi geliyormuş bakalım şimdiden kullanmaya başladım 🌸
Aselfadime Lansinoh yada garmestan öneririm ikiside çok etkili garmestanı emzirmeden önce silmek gerekiyor sadece .
NinnikoveAnnesi Aysenur_08 merhaba göğüs yaralarına ayva çekirdeklerinin içine biraz su koyup jel kıvamına getir, sür. Sarı kantaron yağı, zeytin yağı, E vitamini kapsülü iyi geliyor. Emzirmediğin zamanlarda göğsünü açık bırak.
Taze-Anne28 Aysenur_08 kalkan kalkan kalkan. Kalkan kullanın ki göğüs ucunuz bir yere temas etmesin ve hava alsın. En güzel iyileştiren şey hava alması ve temas etmemesi. Sonrası için sarı kantaron yağı, zeytinyağ ve lansinoh kremi ben dönüşümlü kullandım hepsi de çok iyi geldi
Eylulunannesiii Aysenur_08 bende çok çektim 40 gün boyunca kanadı ağlayarak emzirdim lansinoh krem aldım işe yaramadı çok şey denedim en son sağlık ocağındaki doktor açık birakacaksin dedi sutyeninin ucunu kes oyle dolaş ev musaitse dedi öyle yaptım geçti Allah’tan yazdı sorun olmadı en önemlisi açıkta bırakmak geçmiş olsun