cennetomrummm21 Kızlar 30+1 Haftalık Hamileyim 2 3 Saattir Çok Kötü Mide Aqrisi Yaşıyorum Ne Yapmalıyım.?
Busra2013 cennetomrummm21 benım agrı degılde boyle bogazımda bısı kalmıs gıbı hıssedıyorum mıdem sert bogazıma bısı oturmus gıbı ama yanma agrı hamıleleıkte normal yesıl elma ye
Babys_mom cennetomrummm21 merhaba aynısı bende de olmuştu kramp şeklinde. Duramayıp acile gittim. Serum verildi. Ağrı kesildi. Dayanamayacak gibiyseniz acile gidin. Hamile olduğunuz için ona uygun bi ilaç veriyorlar
cennetomrummm21 Busra2013 Benimde Aynen Öyle İşte Cnm Ölüyorum Yaaa Elma İyi Gelir Mi Ki Oda Sert Sonuçta Ama Bi Deniyim Allah’tan Buqun Almıştım Marketten Saqol Cnm 🙏
cennetomrummm21 Babys_mom 3 Saat Çektim Yaa Böyle Bişey Olamaz Coqq Kötü Yaa Hastaneye Gitmek İsterim Ama Bulunduqum Şehirde Özel Hastanede Kadın Doqum Acili Yoqq Devlet Uzakta Eşim Görevde Kimsem Yoqq Burda 3 Yaşında Kızım Var Nasıl Gidebilirim Diye Düşünüyorum
Busra2013 cennetomrummm21 ay bende korkudan uyuyamıom acaba kalbımı yapıyor dıyorum kalbımı orda ole atıo sertlestırmıs dıom ıkı saatır dusunuom kalbıme agrı sokuom stresten
Busra2013 cennetomrummm21 yok benım kalbımı acaba hızlı atıo dıom bogazımda bısı var acaba kalbımı yapıo dıom