mavimm Sevgili annelerim bebek arabası kullananlardan ,fikri olanlara danışmak istiyorum... baby2go powergold - ve -mâller bebek arabasına bugün baktık sizce nasıllar ? Ne kadar zormuş şu bebek arabası 🤗🤗
Ayca91 mavimm bende mamas papas urbo2 aldimmm rahat ve kaliteli Duruyo Umarim Memnun kalirim.ama hic kotu bi Yorum Okumadim
Cemrelif mavimm baby2go çok baktım. Ancak alan 2 arkadaş çok sorun yaşadı o yüzden vazgeçtim. Her ikiside servise yollamak zorunda kaldılar. Diğer yazdığınız markalara hiç bakmadım o yüzden fikrim yok.
Kukiko Ayca91 mamas papas genel olarak iyi fakat mavimm 2800 verdikten sonra mamas papas daha mantıklı hem daha kaliteli hem daha hafif
BBusraa mavimm Book 51 Sportivo Jet Travel Sistem Bebek Arabası bu diye geçiyor internette baktım ama sanki fiyatı artmış🙈 ben alalı 3 sene oluyor tabii
mavimm BBusraa gerçkten 2800 🙇🏻♀️ Sanırım araştırmaya devam 😁 hoş benim dediklerim de 2 civarı ama o kadar verdikten sonra iyisi olsun diyorsun 🤷🏻♀️
BBusraa mavimm evet aynen öyle ama alırım diyorsan 1 küsür civarı biraz daha verip daha iyisini neden almayasın. Kullanınca bile farklı gerçekten ☺️
deletedmom6295 bagaja kolay sığması ve kolay katlanabilir olmasına dikkat edeceğim araba alırken. eskiden chicconun üç tekerleklileri vardı şimdi baktım onlar yok ben de çok kararsızım bu konuda
Kukiko deletedmom6295 bende Toyota Yaris var ve bagajı çok küçük onun için mamas papas flip xt2 aldık oldukça hafif ve koktuguyla birlikte katlanabiliyor ve küçücük kalıyor
doganursezmag mavimm Casual vista trone ya bak derim. İlerisini de düşünmek lazım telrardan baston araba almaktansa hem baston hem travel bir araba katlanınca yer kaplamıyor hafif kullanışlı
Pinkmom doganursezmag Banada bu model çok tavsiye edildi hem travel hem baston tipi istediğim için.Siz kullanıyor musunuz şuan? Pratikliği nasıl kapandığında falan yer kaplama durumu?
mavimm BBusraa maddiyat tabiki önemli ama 300 500 e de bakmaktansa iyisini alırım inşallah içimize sineni buluruz 🙏🏻
doganursezmag Pinkmom hayır kullanmıyorum kullananlardan çok iyi yorumlar aldım bizim araba küçük olduğu için katlanınca yer kaplamaması en önemlisiydi