kose109 Epidural normal dogum yapan tecrübesi olanlar yardımcı olabılırler mi doktorum sadece epidural normal dogum yaptırıyor bel agrısı cok oluyormus dıye duydum,bu sekılde dogum yapmıs olanlar yorum yapabılırler mi
Taze-Anne28 kose109 6 ay önce yaptım herkese öneriyorum. Normal doğum bence çağ dışı(doktorumda böyle diyordu) ben çok sancı başlamadan yaptırdığım için çok doğum ağrısı görmedim ama bi yarım saat beklerken çektim. Ki daha da şiddetleniyor o ağrı. O halde bile epidural diye inledim. O sancı çekilcek gibi değil niye kendinize işkence yapacaksınız. Sonrasında bel ağrım oldu galiba. Belli belirsiz ve belime çok yüklendiğim zamanlar oluyor. Ben gebelik öncesinde yoga yapıyordum şimdide fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum o çok iyi geliyor mesela. Şimdi deseniz bu ağrıyla ömür boyu yaşamak mı doğum anında bir kerelik o sancıyı çekmek mi diye. Ben yine epidural tercih ederdim 😃
Bsrefe kose109 4 yil once dogum yaptim hala belim agriyor ara ara cok yorulunca cok is tutunca ayakta kalinca ama sunu diyebilirim dogum sancisini cekmektense bu bel agrisini cekerim daha iyi simdi 16 haftalik hamileyim Allah nasip ederse bundada epitural olmayi dusunuyorm 😊
denizvebulut kose109 bende ilk doğumumu epidural alarak yaptım. Kesinlikle tavsiye ederim. bel ağrısı hiç yaşamadım. Ama anestezi uzmanı cok önemli. İnşallah ikinci de normal olursa mutlaka epidural isteyeceğim.
HaticelKubra Ben yaptim 2 ay önce.sizin gbi tedirgindim ama herkeste olmuyor diye neden bende olsun diyerek kötü düşünmemeye çalıştım oldum.ilk zamanlar cok oldu.hem iğneden hem bebeğe süt vermekten hem göğüsler sütle doluyor ağırlaşıyor diye.ama cok şükür geçti ağrı falan kalmadı..anestezi yapan doktorunuz önemli ama