ysmngrcn Elele mido almayı planlıyorum ben de. Yorumlarda hafif bir model olduğu yazıyor. Kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
Yesimisss Glcnmrl ben aldığımda 2150 tl ye gelmişti, hamilelğimin başında takibe aldım fiyat düşer düşmez de almıştım 😕 ama şimdi usd eur malum herşeyin fiyatı uçtu sanırım, trendyolda tekrar Kasım indirimleri geliyor belki yine büyük bir indirim olabilir
Glcnmrl Calisananne25 ilk izleminiz nedir biraz küçük demişler de acaba beğenmediğiniz bir özelliği var mi
Calisananne25 Glcnmrl internetten sipariş verdim canım henüz gelmedi 🙈 bizim için çok büyük olmaması iyi bir şey çünkü hep arabamızın bagajında durcak 🙈
Glcnmrl ozlem6610 bu modelle galaxy öneriliyor ancak farkını anlamış degilim. Agir mi peki bagajda çok mu yer kaplar Kafam fa deli sorular
ozlem6610 Glcnmrl galaxy olan bana asiri kucuk ve dar geldi. Kucuk derken boyuma gore cok kisa durdu o yuzden begenmedim ve yatacagi kismi uzun ve dardi hosuma gitmedi. Canyonda hani iskeletini kapatiyorum rahatlikla vah demeden kaldirdim oyle agir bi bebek arabasi degil. Acilisi da cok kolaydi. Yakinizda ebebk varsa eyer yada kaldiginiz ilde gidio bi bakin derim
Glcnmrl Taze-Anne28 ona bakmıştım biraz fiyatı yüksek geldi ama memnuniyeti yüksek bir urun gule gule kullanin
Melishilal Glcnmrl kanz ı go travel sistem aldım o kadar hafif ve güzel ki bakmanı şiddetle tavsıye edıyorum
Glcnmrl ilydsrn cantonla arasindaki fark nedir biliyor musunuz bir de ağırlığı nasil puseti falan iyi mi
ilydsrn Glcnmrl evet biliyorum ben en başta canyon düşündüm ama oradaki çalışan dedi ki canyonda aldığımız şikayetleri bu arabada düzelttik En önemli iki farklı var galaxy fren sistemi daha iyi canyon zamanla ön tekerleklerde sıkıntı yapmış İkincisi ise hani bebek arabalarının port bebe kısmı var ya beşik gibi galaxy modelinde onun ayak kısmı geriye katlanabiliyor yani çocuk belli bir yaşa geldiğinde ayakları rahatsız olmadan oturtabiliyor
Melishilal Glcnmrl canım ben ındırımden 2,300 e almıştım evet indirimsiz hali cok yuksek ama alabılırsen o kadar rahat edersın ki anlatamam gerçekten hak edıyor parasını 🥺
Glcnmrl Melishilal ismi tam olarak ne geçiyor keske onceden araba alsaymışım bekledikçe fiyatlar uctu
Glcnmrl Yesimisss kodu neydi baya Uygun A almışsınız insallaj ben de kaliteli bir şeyi Uygun A bulabilirim 😊
Yesimisss Glcnmrl şimdi baktım da cidden uçmuş fiyatı 😱, benim aldığım model buydu https://ty.gl/5rp6br2i7o
Melishilal Glcnmrl https://www.kanzcocuk.com/kanz/bebek-arabasi/i-go-seyahat-sistem-bebek-arabasi-gri/ 🥺❤️
Elfs Melishilal merhaba ben de hafif bir bebek arabası arıyorum 6,5 kg ymuş bu ürün kullanıyor musunuz şuan bebeğiniz doğdu mu yani