Merhaba kızlar buraya doğum hikayemi yazmak için sabırsızlıkla bekledim 11.11.21 perşembe günü kontrol için gittim 10 dakikada doğuma alındım. 😁 Hiç panik felan yapmadım 1 gün önce içime doğmuştu zaten, duşumu alıp evimi temizleyip anahtarı kayınbabama bırakıp gittim. Bebeğimin biri doğum kanalına inmişdi 30.haftada dişimi 34 e kadar sıkmam gerekiyordu. Hastaneye kayınvalidem ve kaynımla gittik. Kaynım asker izine geldi sürekli yenge gitmeden doğur göreyim diyip durdu birşeyi 40 defa söylersen olurmuş derlerdi gerçekmiş 🤣. Kontrole girdimki doğumum başlamış doktor seni böyle bırakamam hemen doğuma girdim. 16:46 da biri 16:47 de diğeri doğdu. Doğum kanalına giren bebeğim çok su yutmuştu hiç ağlayamadı. Hemen entübe edildi ama çok şükür ertesi gün sabah 8 de çıkarttılar entübeden. İkiside küvezdeydi. Çok şükür pazar günü birini çarşamba günü diğerini küvezden aldık. Daha önce ameliyat olduğum için bütün herşeyi biliyordum onun için hiç korkmadım. Sadece karına bastırma acıyor o da öyle çok değil. İlk ayağa kalkmak abartıldığı kadar ağrılı değilmiş. Direk kalktım ve hiç ağrımadı. Ağrım da çok olmadı hamd olsun. Sadece 2-3 gün yatıp kalkmakta ve otururken göbeğinizde ağrı oluyor. Hamileliğim de 7 kilo almıştım 10 kilo gitmiş sanki hiç doğum yapmamış gibiyim fazlaca gitmiş 😊 hep pozitif düşünün. Bugün 10 gün oldu çok şükür evlatlarım yanımda Allah bütün hamileleri sağ salim kurtarsın😊. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. 😊