kucukcivcivim ilydsrn merhaba ben yapmadım ama doktorum orada. Görümcelerim de aynı doktora gidip o hastanede doğum yapmışlar. Tavsiye üzerine gittim:)
Meleklerim34 ilydsrn ben yaptım fakat asla memnun kalmadım aksine hastanenin ve doktorun yüzünden enfeksiyon kaptım baya zor bi süreç geçirdim
moom222 ilydsrn eltim ve arkadaşım yaptı biri Gümüşhane li bayandoktordu diğeri erkekti haydardi adı sanirim tupbebekle hamile kalan arkadadimi bu hastanede Ali bey doktor korkutmuş haydar bey çok ilgilenmiş
Asyaveannesi36 ilydsrn Benim de arkadaşım enfeksiyon kaptı hastane çok steril değil para almadan asla ağrı kesici bile yapmıyorlar ve hastane hep kalabalık devlet hastanesi gibi ben kurumumun orda anlaşması olduğu halde tercih etmeyeceğim bir yer
ilydsrn kucukcivcivim benimde Zeynep hanım 🌸 doktorundan inanılmaz memnunun ama hastane odası süsleme yapmak istiyorum odalar küçük mü büyük mü fiyatlar nasıl çok merak ediyorum
kucukcivcivim ilydsrn sağlıkla gelsin bebeğiniz :) ben çok bilmiyorum o konuları, bilen varsa biz de faydalanırız 🙂🙂
KubraKocakaplan Benim doktorumda bedia hanım doktorumdan çok memnunum ama doğum konusunda hiç bir fikrim yok geçende hastanede bir bayan doktorun çok iyi olduğunu fakat hemşirelerin ağrı kesici iğne bile vurmayı unuttuğunu söyledi korktum doğrusu
Moonlight_10 Asyaveannesi36 kalabalik biraz ama gittiğim doktor iyi. Dogumhaneyi vs Bilmiyorum. Bu civarda oturan için fena sayılmaz hastane yine de. Bütün hastaneler aynı aslında Allah iyilerle karşılaştırsın
Moonlight_10 Ben de burada doğum yapacağım az kaldı 35. Haftamdayim Şimdilik memnunum hastaneden bir sıkıntı yaşamadım
Moonlight_10 ilydsrn bosverin yaşadığım olumsuz bir olaydan dolayı sizi de etkilemeyim anlatmam o yüzden 👍☺️