Deletedmom27362 27+1 olduk kimler 27. Haftada 😍ve nasıl geçiyor . Biz hastanedeyiz ama geçecek bu günler inşallah 💙
RumeysaNur34 Deletedmom27362 27+5 😍biraz ağrılarım var mide bulantısı devam ediyor hayırlısı ile kavuşalım inşallah 🤲🤲
Royalsun Deletedmom27362 27+2 olduk bizde 🧚🏼♂️ bu aralar uykusuzluk ve bacak sızlamaları ile başımız dertte 🤯 şimdilik idare ediyoruz bakalım
Deletedmom27362 Nihal-7 sağolasın canım hamileliğimin başından beri riskliydi kanamadan dolayı . Şimdi de açık kırmızı renginde kanamam var erken doğum riskimden dolayı bir haftadır hastanedeyiz 🙁
Nihal-7 Deletedmom27362 Allahin izniyle hicbisey olmaz gönlünü ferah tut Rabbim meleklerimizide bizide korusun sağ sağlim sağlıcakla zamanında kucaklarimiza alalım inşallah ♥️
Deletedmom27362 RumeysaNur34 aminnn inşallah sen 28 olmak üzeresin artık 😊 ayy bi gün bile geçince çok mutlu oluyorum ben bebek adına. Erken doğum riskim olunca 😫
RumeysaNur34 Deletedmom27362 çok haklısın canım vaktinde zamanında gelir inşallah bende çok yoruldum bu mide bulantısı perişan etti beni artık biter diye de umudum kalmadı bir an önce hayırlısı ile doğurayım diyorum ocak sonu şubat başı diye konuştuk ama bakalım artık 🤲😊
Deletedmom27362 RumeysaNur34 ayy hadi bakalım rabbim sağlıkla kucağına kucağımıza almayı nasip etsin tatlı bebişlerimizi 🌸