Aysun19 Arkadaşlar sağıma yada soluma yatinca göğsümün altında kaburgaların altında sanki bişey var ve batıyo yatamiyorum sizin bı bilginiz varmi
ilydsrn Aysun19 canım aynısı bende de vardı hatta oturunca bile ağrım vardı doktoruma sormuştum benim kerata poposunu dayıyormuş muhtemelen senin de öyle Son ayıma girdim karın biraz aşağı inince çok şükür geçti o ağrım
MinnieMouse Aysun19 o ayak dayama hissini yasayan bilir kaburgaya ayagini dayayip keyif yapiyo bilmiyo ki annesi ne cekiyo 😪
Merve-bebek Bana da oluyor aynısı ama bebek ayakları ile vuruyor diye düşünüyorum bu yüzden uykularım haram oldu 🙄
Aysun19 ilydsrn bende başka bişey zanetim orda birşey var sanki bebek aşağıda hissedebiliyorum ama oramdada bı bebek var yad bişey batıyo gibi
Merve-bebek Aysun19 32 haftalık şuan ama 30.haftadan beri böyle bebek baş aşağı pozisyonu aldığı için ayakları yukarda o yüzden öyle ağrılar oluyor bence kaburga kemiklerim çok ağrıyor sağ dönünce solda dönünce aynı böyle kırılacakmş gibi bi his oluyor
Merve-bebek ilydsrn aynn onlar içerde istediklerini yaparken bizde burda ağrıları sancıları çekelim 🙄
MinnieMouse Aysun19 kac haftalik canim? Haftasi kucukse ayagi gelmiyodur ama rahim buyudugu icin ic organlarin yeri daraliyo ondan rahat yatamiyosundur normal
Elif1608 Aysun19 ben o durumu aylarca yaşadım felaket bişey 😒😢 bebek kaburgalara baskı yapıyo, kaburganın arka tarafına dahi baskı yapıyodu. Sıcak su torbası yapıp sırtıma koyuyodum azda olsa kesiyordu ağrısını 😒