Makskala Melikeakarsu açık açıkta yazmışsınız yani. Al benim de çekti napcaz şimdi. Ki bayılırım yani. Yemek içerir diye düzeltin başlığınızı ki insanlarında görüp canı çekmesin.
Makskala Melikeakarsu hayretler içerisindeyim cevabınıza karşılık 😳😳 anlamakta güçlük çeken bi yapınız var sanırım.
Busra087 Hamilelerin bulunduğu bir sayfada açık açık yemekten bahsetmek hiç doğru bir hareket değil. Şu an canı çekip yiyemeyecek olan insanlar olabilir.
Melikeakarsu Terspektif saygisizliga gerek ykk simarik falan beni tanimiyornuz bile onun icin benim hakkimda boyle konusamasiniz ne kadar abarttiniz ne demisim de simariklikta Zirve yapmisim hakkinizda hakaretten dava acsam hakkim dir hic tanimadiginiz birine simarik diyemezsiniz
Terspektif Melikeakarsu yaşınız kaç bilmiyorum ama burası hamilelerin kullandığı bir uygulama sizin canınız çekerken bir başkasınında canı çekebilir çünkü herkes hamile 🤷♀️ Kadın size bunu söylüyor hala ama çok çekti napiim diyorsunuz. Saygısız olan sizsiniz kendinizden başka kimseye saygınız yok.
Melikeakarsu Terspektif ne olursa olsun tanimadiginiz bi insan hakkinda boyle konusamazsiniz bu platformda birbrimizi tanimiyoruz birbirimizin Karekteri hakkinda yorum yapmak kimsenin haddine degil