Nergizzzz Halisenur adet gününe az kala da sürekli yumurtlama olmaz ki bence gebelik testi yap bugün artık
ydmayse Halisenur canım ümitlendirmek için söylemiyorum ama bende böyle öğrenmiştim. Adetten 2 gün önce yumurtlama görünce ertesi gün gebelik yaptım ve pozitif.
Halisenur ydmayse bende hiç belirti yok ama canım arada yumurtalıklara bişey batiyormus gibi oluyor ağrıyor bazen o kadar bilemedim yaa üzülmek de istemiyorum
Halisenur 1melisa eşimin işten gelmesini bekliyoruk gelirken alicak hemen yaparım inşallah vardır ya her ay umitlenmek ve olmaması çok zor 😔🙏
denizmanzarasi Halisenur canım inş hamileliktir benim de böyle 4 gün var reglime 10.gün bugün yumurtlamanın 🙏🏻
Nergizzzz Halisenur hiç moralini bozma yumurtlama olarak düşün değerlendir ve hergün bi tane avokado ye tutunmasına yardımcı oluyor
Halisenur Nergizzzz avakoda yemiyordum hiç ama bu aralae çok duydum onu da deniyim bı teşekkür ederim 🙏
Nergizzzz Halisenur ben yumurtlama gördükten sonra denemiştim tadı biraz kötü ama oldu inşallah sana da faydası olur