ayemzeyzey12 Doğum kontrol hapına başlamak için doktora gitmek gerekir mi kendimiz başlayabilir miyiz ve yan etkileri var mı acaba ve koruyuculuğu ne seviyede bilgilendirirseniz sevinirim 😅
burcuruli ayemzeyzey12 doktora gitmene gerek yok bence araştırarak alabilirsin ben o şekilde yapmıştım hiçbir sorun ya da yan etki yaşamadım hatta kullandığım süreçte neredeyse 1 yıldan fazla kullandıktan sonra doktora gitmiştim kontrol için o zaman sormuştum ☺️
Gugugugu0 ayemzeyzey12 canim cerazette var emzirirken kullanabilecegin şu an ben kullaniyorum doktorum yazmisti
Nurcanatila6 ayemzeyzey12 doktora gitmeye gerek yokmuş canım da Yasmin öneriyorlar genel de doktorlar haberin olsun
ayemzeyzey12 burcuruli teşekkr ederm aslnda gebelik öncesi kontrolm de doktor işim verip istediğin zaman başlayabilirsin demişti ama yine de bir sormak istedm 😇
burcuruli ayemzeyzey12 şuan emzirme dönemindeyseniz eğer onu doktora danışarak almanızı öneririm sanırım emzirme döneminde kullanılmıyormuş sadece 1 tane varmış o kullanılıyormuş onu da burda bir eczacı arkadaş yazmıştı ama adını hatırlayamadım maalesef ☺️
ayemzeyzey12 burcuruli malesef emziremiyorum mama kullanıyoruz o yüzden rahat takıldım😂 evet dediğiniz hapı bende burda duymuştum
ayemzeyzey12 Nurcanatila6 gerek yoksa iyi o zaman yine birkontrole gittiğimde sorarm tabi de aynen canm bana da onu önermişti doktor