Elifalknbbr Hurma,sıcak su, yürüyüş, pilates neler neler yaptım gelmiyor nazlı oğlum 🤦🏻♀️Hiç sancım ağrım yok. Dua edermisiniz artık gelsin oğlum 💐
kadifemsii Elifalknbbr öncelikle sağlıkla kucaklayın inşallah . Ama neden beklediğinizi merak ediyorum çok tehlikeli bir zamandasınız herhangi bir belirtiniz yoksa suni denenir olmuyorsa sezeryana alınırsınız ama beklemeyin derim
Dilekcnkn Elifalknbbr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim doktorum 40+1’de fitille doğumu başlattı çünkü hem oğlum artık doğru dürüst kilo almıyordu hemde sancım olmuyordu 42 haftaya kadar bekleyende var doktorum normalde 38’de almam lazımdı seni bekledim ben sancın olsun diye olmadı ama sende konuş doktorunla belkş başlatır
Alvindmrkl Elifalknbbr ben de 40+4 üm doğuramıyorum benim kız yürüyüş yaptım bu gün doktor pazartesi sabah gel artık alalım dedi Suni sancı verecek
Elifalknbbr kadifemsii doktor 41’e kadar bekleyeceğiz eğer bir belirtin olmazsa suni sancı ile müdahale ederiz dedi onun için bekliyorum🙃
Alvindmrkl kadifemsii aynen doktor bana da bekleyemeyiz dedi bende 40+4 pazartesi 40+5 iken Suni verecek
Elifalknbbr Dilekcnkn amin canım inşallah. Bende 40 da gittim ama bi sorun olmadığı için bekleyeceğiz dedi ☺️
Elifalknbbr Alvindmrkl bana 41 de gel dedi dokturum en geç çarşamba gününe kadar gelmezse büyük ihtimalle suni ile doğum olcak
kadifemsii Elifalknbbr inşallah gönlünce olur 40. Hafta dolunca ben korkuyorum . Gerçi kızımı 40*3 te kucakladım bende
kadifemsii Alvindmrkl en doğrusu . Duyduklarımdan artık aşırı korkar oldum kızımı 40+3 te kucakladım sağlıkla kavuşun sizde inşallah
Alvindmrkl Günümüz tamamen aynı resmen sizinle güzel haberlerimizi veririz inşallah 🌸 kolay geçer inşallah ya
kadifemsii Alvindmrkl suni sancı verildi açılma olmadı kanamam başladı 9 saatin sonunda ve sezeryana alındım
Alvindmrkl Elifalknbbr anladım çarşamba 41 oluyoruz zaten güzel haberleri bekliyorum yazarız buraya inşallah 😊♥️