gurbetcikizii merhabalar arkadaşlar aramızda dikişsiz ve kesisiz doğum yapan olmuştur diye düşünüyorum..🙈 bunun için ne yapmalı bende dikişsiz ve kesisiz bi doğum yapmak istiyorum nasipse, ne yapabilirim?
Dilekcnkn gurbetcikizii 2 oğlumda da kesi ve dikiş vardı bu sefer olmadı benim anneminde yok tabi o 2 evde doğum 1 hastahanede doğum yaptı benim doğum yaptığım hastahenin eski yerinde bende yeni açılan hastahanesinde doğum yaptım 😂😂 Ama extra birşey yapmadım doktorumla doğumu konuştuğumda ben hiç karışmıycam dedi gerçekten doğal bir doğum olacak dedi öylede oldu gibi birazcık doğumu başlattığımız için😂 oğlumun kilosu azdı zaten doğum yaparken zorlandım ama ona rağmen yırtık olmadı ve dikişe ihtiyaç duyulmadı ama harbiden rahatlık yanii bayıldım 😂😂
Elifgoktug1 gurbetcikizii perine masajı. 35 den itibaren perine masajı yapan insanların %99 civarında kesiği olmuyor netten bakabilirsiniz yapilisina
Kbryyy Doğumda kesiyi hissetmedim bile ben dikişi de atarken uyuşturucu iğne yaptı hissetmedim. 22 gün geçti doğumumun üzerinden ve dikişlerime dair hiç bir iplik kalmadı. Yani bu kadar korkmayın bence