mhtpmhtp Simgeyuca canım bende öyleydim bir ara biraz yürüsem evde biraz fazla ayakta kalsam acayip ağrım oluyordu doktoruma söyledim Solgarın magnezyumunu verdi iki hafta sonra falan tam etki göstermeye başladı ama çok rahatladım suan hiç ağrım olmuyor diyebilirim
Papatyaytt Simgeyuca bende 19+1 haftaligim canm benmde acayip belim agiriyor bazenleri resmen yataktan sağa sola dönemez oluyorum dinlenince toparliyorum ama çözüm ne bilmiyorum
NurcanNurcan Sanırım korkulacak bir şey yok canım benimde öyleydi komple sol bacağımla birlikte agrıyordu İki gündür hafif ama sık bel agrılarım var yine
Simgeyuca NurcanNurcan benim de 2 gündür var dinlenince geçiyor sonra başlıyor ara ara siz kaç haftalıksınız acaba
Simgeyuca mhtpmhtp magnezyum hamilelik başından beri hemen hemen kullanıyorum VELBON ama 2 gündür bel ağrım oluyor ince belde
NurcanNurcan Simgeyuca 30 cu haftaya girdik çok şükür 🥰 sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim tüm annelere sabır ve güç versin inşallah dağ Salim kavuşuruz bebişlerimize
mhtpmhtp Simgeyuca anladım canım ben 1 aydır falan kullanıyorum hem kasık ağrılarıma hem bel ağrıma baya iyi geldi
mhtpmhtp Simgeyuca ama karnımız büyüdükçe bel ağrıları oluyor ister istemez ağırlaşıyoruz her gecen gün bir sorun olduğunu zannetmem çok normal bence ama doktorun devam ederse belki bişey önerir