Elifkrsl25 Cansurts ya benimde 4 aylık ama henüz hareket etmiyor neyse kafama çok takılıyor bide benim bir düşük var doktora gitsem acaba iyimi diyecek ne diyecek düşüncesi beni maf etti
Cansurts Elifkrsl25 ben 20. Haftamda hissetmeye başladım canım. Hafif hafif oynuyordur hissetmiyorsundur. Ama için rahat edecekse kontrole gittiğin zaman sorabilirsin tabii.
linaaryaa Tugbacelik2508 çok geçmiş olsun kuzum gerçekten o kadar zor ki Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini 🥰
mavi_kus Alparslanemir hahah içimde tutucam sanki dimi 😅 32 de işe dönmüştüm sen niye geldin diyorlardı banada
mavi_kus mehtapyilmazturk yiyebiliyosan ne güzel canım bişey çekse bile korkarak yiyorum yada yiyemiyorum
mehtapyilmazturk mavi_kus giyebiliyorum cok şükür hiç bulantım falan da olmadı ama tartı öyle demiyor 😁
mavi_kus tgc91 kemiklerim eklemlerim acıyıp ağrımaya başladı gibi geliyor banada artık sağa sola döndükçe dönemedikçe daha doğrusu
deletedmom87894 mavi_kus hastaneye gitmekten bıktım😂normalde hiç gitmişliğim yok oranın kokusu ortamı hiç sevmiyorm
Gmzaras mavi_kus gece tuvalete gitmek ve gündüz değil de gece susamak su iç tuvalete git rutini beni yordu. Bir de gece uyanınca uykumun kaçması ahh😤