Rumeysa3652 Betl benim son günüm 21.12.21 bakalım bebiş ne zaman gelicek valla bende biran önce gelsin istiyorum 35+5 olduk şuan
Betl Zehra9616 geç gelmesi iş değil beklerim de bu seferde kilo alicak doğuramam diye korkuyorum 😔 kafamda deli sorular 🤣
Zehra9616 Betl ben 4200 dogurduysam sen daha iyisini yaparsin guveniyom ben sana 😂😂sen anasın yaparsın
Betl Zehra9616 bakalım bunlar kaç saatte cikicak çok kıskanıyorum burda 3 saatte dogurdum diyenleri 😬☺️
Zehra9616 Betl ay bende yaaaa 😂😂 nasil yapiyolar anlamiyom 2.ci kolay olcak bence pozitif dusunuyom💃🏼😏💩
Mervemrym Calisananne25 bebişlere belli olmuyor valla i😅 ilk doğumsa bekletir diye düşünüyorum bende 41haftalık yaptım doğumu
Calisananne25 Mervemrym evet ilk ama biraz iri beklemez gibi geliyor😁 arkadaşımın da iriydi bebeği 37de geldi 🤭 sağlıkla en doğru zamanda gelsin hepsi inşallah 🙏🏻🙏🏻🍀
DefneRana Betl bende 39+1 im bugün ama sanki 01.12.21 de çok güzel olur gibi tabi o zamana çok ilerlemiş oluyorm nasıl dua edeyim bilemedm
Betl Calisananne25 benim ilki kızdı 3755 gram 40+1 de geldi canı ne zaman isterse geliyor bu afacanlar