Sjana Evin_lavin1 tabii ki leke kalmasını engelliyor güneş ışığıyla kahverengi lekeler kalıyor çünkü başıma geldi biodermanın renkli güneş koruyucusunu kullanıyorum şu an
Fehime16 Mihri21_ yani bence çok takma kafana gebelikte olabilecek şeyler bunlar doğum sonrasında geçmezse dermatolojiye gidersin cozulmicek şeyler değil
NeseA Bende minik sivilce değilde çenemde akneler çıkıyordu koca koca şimdi sankim artık çıkmıyor 9+1 gebelik başlarda vardı
Symylldz Mihri21_ yüzümde göğüs kısmımda boyun bölgemde minicik ve canımı çok acıtan sivilcelerim çıktı kızım olacak 😂
Arsima4 Mihri21_ çenemden başlayıp göğsüme kadar sivilcelendim. Öncesinde bir tane bile sivilce bilmeyen ben ınsallah doğumdan sonra geçer
halime001 Mihri21_ minik ne kelime koca koca hemde yanaklarım dolu doktorlarda ilaç vermiyor gebelikten diye 36 haftalık olduk artık doğumdan sonra bakacam geçmezse mecbur gene cildiyeye gidecem
Fehime16 Mihri21_ geçer merak etme çok elleme ve oynama ben öyle yapıyorum son 1ay kala geçti hafiften vardı şuanda son haftalardayim hiç kalmadı diyebilirim birde yediğin şeye dikkat et ben çikolata Badem filan yedikten sonra kabariyordu onlara çizgi koydum sende takip edebilirsin
Hilalbasak Benimde kizim olcak 7. Haftadan 16 .haftaya kadar cok fazla cikti.Minik minik isilik gibi bende vitaminler ve folik asit aletji yaptigi icin olmus doktor onerisi ile biraktim ilaç intolarensim varmis cunku Simdi 30 . Haftadayim duzeldi cok sukur😀😀