4259 Kızlar bi sorum olcaktı bebeğim 8. Haftalarda 3 gün küçük gösteriyodu soktorum bi sorun olmaz dedi temmuzun 24 de hastaneye gittiğimizde bu arada özel hastaneye gidiyorum ikili test yaptırdık bebeğim 12-4 gösteriyodu crl de 6 küsürlüydü Ayrıntılı ultrason için tıp fakültesine gittiğimizde yani temmuz 31 de bebeğim 13-6 haftalık olmuştu crl si 7,95 di Dün akşam çok ağrım oldu devlet de acile gittim fakat bebeğime orda 13,3 haftalık dediler crl side 7,19 çıktı anlamadım normalde 14 hftalık çıkması lazım 4 gün önce 13-6 haftalık ken boyu 7,95 ken 4 gün sonra 13.3 olup boyu 7.19 olurmu hiç çok saçma geldi normalde özel hastaneye gidiyorum ama ağrım vardı acile gittim devlete devlet böle çıkardı acaba ultrason cihazımı yanlış yaşayanınız varmı
MevaBera 4259 cihazlarda farklılık olabilir sonuçta mm lik ölçümler devlettekiler pek iyi olmuyor ama zaten çok da anlamlı bi fark Yok arada 3 gün içinde ölçüm yapılmış normal bence her şey
Hatunnn 4259 canm crl bas popo olcusu bacakla birlikte dusunsen normal aslinda normal olmasa doktor soylerdi zaten 20 li haftalardan once boya filan cok takilma canm
sudamlasi 4259 ultrason cihazı yanlış değil de kalitesine göre değişiyo diyelim bebeğinde bi problem yoktur ona canını sıkma zaten haftan küçük yanılma payı çok daha yüksek🙏🏻