sehermstf63 32+5 3 haftadr çok kaşıntı oluyr vücudumda doktorum normal diyor ve hiç bir ilaç yazmadı ne yapmm gerekiyor bilmiyorum
N-h-e123 sehermstf63 merak etmeyin bende aynı şekilde kaşınıyordum son haftalar uyuz oldum diye üzülmüştüm hatta. Cildiyeye dahi gittim normal dedi ama ben hala uyuz oldum diye düşünüyordum 😅sonra doğumla bir geçmişti
Eymen72 sehermstf63 bende öyleyim canım gece oldumu başlıyor beyaz sirke kullanıyorum dünden beri iyi geldi sprey kutusuna koydum öyle siktim tüm vücuda
Serdem304 sehermstf63 Mrb cok gecmis olsun, iyi bir vucut kremi kesinlikle kullanin, bir yakınımın da aşırı kaşıntısı vardı doktor bebeğe bulaşma durumu olabilir demiş ve erken doğuma aldılar, dikkatli olmakta fayda var
Sla7723 sehermstf63 vücut çatladığı için genelde çok fazla kaşınma oluyor bol bol nemlendir istersen çatlak kremi olmasada bebe yağıyla
sehermstf63 Eymen72 yarın alıp deneyeceğim gece artıyor baya uyutmuyr her yer kan oluyrkayınca rahatlıyrm
Ozken1 29 haftalıkkken başladı bende şimdi 33 hala devam ediyor 1 aydır gece uykusu yok ben de en son cildiyeye gittim hitrizin diye bi alerji hapı yazdı fayda etmedi neler yaptım geçmedi geçmiyor doğumdan sonra geçer diyorlar 🥴🥴