Melegim45 Kızlar 31 haftalık hamileyim çantamı hazırlayacağım ilk gebeliğim bebeğin cantasini hazırladım ama kendi eksiklerime henüz başlamadım kendime ne almalıyım ilk gebeliğim bilgi verirmisiniz
Handan_65 Melegim45 2 takım pijama İç camasırı yedek Depend kanama için Terlik Gögus ucu krem Gögusnpompası diyorlar ben almayacağım önceden lazım olursa zaten etrafvdolu eczane
230820k Melegim45 Battaniye emzirme sütyeni hamile külodu gecelik pijama çorap terlik şampuan tarak ped aklıma gelenler bunlar canım bende yarın hazırlayacağım 🙏
defneveannesiii Melegim45 2 adet gecelik yada pijama takımı Terlik Hırka Çorap İç çamaşırı en az 4 tane Depend Havlu Tarak Biraz makyaj yapayım diyorsan bakım ürünleri Göğüs pedi Hastaneden çıktığında giymek için rahat kıyafet
Happy_001 Melegim45 2pjama koydum terlik corap p atık canım atlet normal kilot ped koydum bıde yazma koydum kendime okdar canım gogus pompasi vb seyler almadım cankm zaten lazım olursa alırım gerek yok suan gogus ucu kremi de almadım hemen catkıcagını dusunmuyorum dogum yapanlarda gerek yok dıyor o gece ıcın
Suay35 2 takım pijama onden dugmeli koydum ben İç camasiri 4 adet Depent 4 adet Orkid 10 adet Emzirme suddiyeni veya yarim atlet Corap Terlik Göğüs pedi Gogus ucu kremi İstersen makyaj mazemesi falanda koyabilirsin 🙏🏻🙏🏻🥰🥰♥️♥️