Heaven1708 Kalçadan yapılıyor. İğne yağlı olduğu için vuran kişi yavaş vurması gerekiyor yoksa ağrı yapıyor
SedaMetinKizilta Kalçadan yapılıyor bende olmuştum çok yağlı bir iğne gerçekten vuran kişi de çok önemli acısı biraz dazla oluyor
SedaMetinKizilta 29 hafta itibariyle erken doğum riskim başlamıştı ozman vurulmuştum ciğer geliştirici olarak
2kediliannee Ben her hafta vuruluyorum kalçadan acilde yaptırıyorum Ağrısı her hafta değişiyor 😃 çünkü her hafta başka biri oluyor , bu hafta ağrılı oldu hatta iğne olan yerde beze oluştu sonrasında iniyor
Gezginmuallime 2kediliannee ben de öyle duydum canım yumurta gibi oluyor falan dediler Gerçe ne kadar ağırsa da mecburuz ama korkuyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
SedaMetinKizilta Gezginmuallime evet canım yani daha doğrusu bana o sebeple yapıldı önlem amaçlı başka ne için kullanılıyor bilmiyorum
Heaven1708 Düşük önleyici bi iğne bu. Benim 9. Haftadan 16 . Haftaya kadar haftada 1 tane vurduyordum.
Ayseengin Ben her hafta vurduruyorum.iğneyi yapan hemşireye bağlı.yağlı bir iğne biraz yakıyor ama dayanılmayacak bir ağrısı yok .sıkıntı yapmayın