Eeeessssrrraaa Merhabalar 6 hafta 5 günlük gebeyim iki gündür geçmeyen bi karın ağrım var acile gittim enfeksiyon testi yapıldı temiz çıktı karnım şişti kaşıklarımda ağrı yok kanama lekelenme yok daha önce başına gelen var mı ne yapabilirim
Fatma0 Eeeessssrrraaa Evet o haftalarda oluyor şiddetli bir şekilde özellikle gaz sebebi ile ben ağrıdan ayağa bile kalkamazdım ağlardım gece gündüz karın ağrısından o derece ilerleyen haftalarda geçiyor genel sebebi gaz oluyor 😞 ama yine de doktorunuza danışın kontrol ettirin tabiki de
Melikeakarsu Eeeessssrrraaa canım 13 haftalık hamileyim hala karin agrim var yanı hamileligimi öğrendiğim Günden beri karin agrisi hep var bnde
leylo29 Eeeessssrrraaa Olmaz mi cnm hem 4 gun surdu maf oldum ama hastaneye gitmedim sicak tut ayaklarini ustunu soguk alma cok gecmis olsun acil sifalar versin rabbim
Aslylmz İlk zmaanlarda gebelik oluşumuyla dolaşım sistemide cok değişikliğe ugruyor benim cok gaz problemim vardı ve gaz sancısı vardı belki o yüzden olabilir seninde canım