kizannesi_1004 Umudayolculuk36 uygun bir şey ariyorsan canım kullananlarında memnun kaldığı ve benim tercih ettiğim mycey aventin 3te 1 i fiyatina ve aynı performans
Merinosunannesii Umudayolculuk36 ben eczaneye sordum avent var mı diye diye yok demişlerdi wee varmış marka farkeder mi demiştim eder avent en iyisi demişlerdi avent aldım memnun da kaldım diğer markalar için yorum yapamıycam
kucukhobby-11 Marka farketmiyor hepsi aynı işlev görüyor. Ben ikinci el dolaptan aldım memnunum ☺️ O kadar paralar vermeye gerek yok temizleyip kullanılıyor
kizannesi_1004 Umudayolculuk36 hayır canım iki göğüs içinde var üstelik her ikisi içinde 2 çeşit kapak var bi deliksiz bir de delikli yani yedekli kullanabiliyorsun toplam 6 parça geliyor sen düşün
kizannesi_1004 Bertasi25 gayet rahat silikon oldukları için rahatsız edici olmuyor kupsuz bir sütyenle taktığınızda dar giyinen bir insansanız hoş bir görüntü vermiyor ama arkadaşımda da avent var büyüklükleri vs aynı yani onu da alsanız farketmiyor
kizannesi_1004 Bertasi25 ucu delikli olan yumusak silikon kısmı meme ucunuza yerlestirip üstüne kapağını takıyorsunuz olay tamamdir 😊
kizannesi_1004 Bertasi25 evet sürekli kullansak daha iyi bir de doğumdan önce lansinoh krem kullanmaya özen göstermeliyiz