Gul2808 aysenurozk tabikide yaptriman gerekli ben yaptırdım şükür bir sorun çıkmadı ama çevremde yaptirmayip pişman olan çok duydum
Zeynonunannesi60 Ben yaptırtım çünkü hemoglabınA1C yüksek çıktı ona gore ınsulın baslancaktı ama gerek kalmadı cok sukur
Cagla0707 Ben geçen hafta yaptırdım 75 glık olandan şeker çıktı malesef yaptırmak önemli diye biliyorum suyum artmış buna bağlı olarak🤦🏻♀️ Cihaz verdi ölçüyorum diyet yapıyorum bu arada kilolu biri de değilim evde yaptığım ölçümler normal çıkıyor hep
Lulikli Cagla0707 mesela bunu da çok okuyorum canım. Şeker yüklemesinde yüksek çıkmış ama evde yapılan ölçümlerde hep normal çıkıyormuş. Acaba yüklemeden kaynaklı mı yüksek çıkıyor o an kafam çok karıştı. Benimde önümüzdeki cuma tedirginim açıkcası
Cagla0707 Lulikli doktor değerlerin gayet iyi dedi kontrole gittim tekrardan ama 7. Ayda yükselişe geçer çünkü pankreas artık yetmiyor dedi yani yüksek çıkmıyor diye sakın şeker tüketme dedi ayrıca şunu da belirteyim bizim ailede gebelik şekeri çıkıyor genelde o yüzden ayrıca dikkat etmem gerekiyor benim sizde sıkıntı yapmayın bebişlerimiz için herşey
Lulikli Cagla0707 benimde çok şükür ne anne tarafında ne baba tarafında şeker yok inşallah bende de çıkmaz 🤲🏻
Renasumut Tugcevemercimek ben saat 9 gibi aclık için ölçtüm sonra şeker yüklemesi yapıldı bi saat sonra tekrar ölçtüler sonuc ögleden sonra belli oldu hemen
Mucizemannesi21 Perşembe günü yaptirdim sonuclari pazartesi göstericem ama normalmi bilemedim açlık şekerim 81 75 gr glikoz ictikten 1 saat sonra 130 1 saat sonra 94 çıktı normalmidir
Cagla0707 Mucizemannesi21 evet normal kendimden örnek vereyim benim açlık 80-90 aradıydı 1 saat sonra 189 2 saat sonra 230 çıktı