YesimCan 10 haftalık hamileyim. Bebeğimin kalbinin atışlarını dışardan hissetmem mümkünmü ?🙈 bugün karnımı izlediğimde, sanki görür gibi oldum ama tabi o benim göz yanılmam yada kendimle alakalı birşeyde olabilir. Elimle yokladiğımdada sol tarafım sağ tarafıma göre biraz daha sert onuda bebek orda diye bağdaştirdım 😊😍
Cismmpoyraz48 YesimCan malesef cnm o kadar minikki görülmez 😊 o atış bendede var ama kalp değil demekki senin bebisin solda benim sağda ... sağ dha sert duruo 😊
Melhaercan YesimCan biz hissetsek herşeyini doktorlara gerek kalmazdı 😂ben şuan bile haraketlerini çok fazla hissetmiyorum genelde hissettiğiniz şey damar atışı damar bagırsak 🙈
YesimCan Cismmpoyraz48 evet onu bugün farkettim 😊 solum sağa göre biraz daha sert duruyor demek doğruymus :)
YesimCan Kendi kalp atışım o kadar aşağılara vururmu ki ben daha çok damarım falan zannetmiştim yanılıyosamda 😊
Cismmpoyraz48 YesimCan işte onu cinsiyete bile bağlıolar sağda kız solda erkek veya solda kız sağda erkek die 😊😊 ama alakası yokmuş başlarda öyle saniodum hep
Neroizm YesimCan maalesef icinizdeki istekten kendi hayati belirtilerinizi bebeginizin saniyorsunuz. Cok yaygin bu ama herkes en basinda bir karistiriyor boyle. Bana da olmustu 11 haftalikken kalp atisi hissettigimi saniyordum. 🙂
tugbaninmucizesi YesimCan canım karnimizin üstün de de damarlar var ya onlar atıyor bizde o zannediyoruz 😂 bana da ilk haftalar oluyodu
Buketali YesimCan kıyamam ilk gebelik heyecanı var insan hemen hissetmek istiyor o değil canım daha en az bi 10 hafta daha var net onu hissetmene 😘