Esmanurs Kızlar yardım lütfen. 5 aylık bebeğim var ek gıdaya basladık mamayı cok kusuyor değiştirdim yine kusuyor o yüzden gece 2 kere mama veriyorum gündüz sadece ek gıda sizce doğru mu ? Siz nasıl besliyorsunuz nolur yardım edin
esraizmirli Esmanurs gece verdiğiniz mamayı kusmuyor mu ? O şuan ya mamaya ya da anne sütüne ihtiyaç duyuyor daha 5 aylık doyana kadar ek gıda yiyemez bence bağırsakları rahatsız olabilir doktora danışın
Esrasaglik Esmanurs bence bi doktora götür öncelikle alerjik felan olabilir alerjik bebekler için özel mamalar var doktorunuz onlardan söyler belki. Ama ek gıda şuan için bu kadar vermemen gerekiyo anne sütü içinde mama içinde geçerli bu durum beslenmesi şu an için %70 mama olmalı ek gıda tadım aşamasında olmalı
Jan91 Esmanurs kitap ala bilirsiniz bebekler ile ilgili, boyle bilmeden yanlış seyler yedirmek olmaz, ek gida icin erken bence, 6 aydna sonra basliyolar
gamzosgamzos Esmanurs 5 aylık bebek icin gunduz beslenmesi sadece ek gıda olması icin cok erken 5.ay tadımlar ile gecmeli kızım 23 aylık hala yatmadan ve sabah kalkınca mama iciyor
esraizmirli Esmanurs bence bir doktora danışın biz ne desek yalan olur yani mama veya meme olmaası lazım öğünün çoğu