Momydemet Ayse650 Benim 23+3 ama en son detaylı ultrasona girmiştim 21 haftalikken 493 gramdı. Çarşamba günü randevum var o zaman öğreneceğim Allah’ın izniyle. Sizinki ne kadar?
miranbeyinmothersi Ayse650 22+2 585 gramdı 25+1 850 bugün 25+6dayım bebeğim kilo olarak önden gidiyormuş bir hafta doktoım öyle dedi baştan beri
Miniklimonum Momydemet yaaa benim 21+1 detaylıda 425 çıktı gramı o zaman benim az şuan üzüldüm gerçekten ne yapabilirim nasıl kilo aldırcam düşük olduğunu bilmiyordum çok üzüldüm şuan
kedivebebekannesi5555 Miniklimonum benimde 21 iken 350 çıktı doktor normal dedi bende bilemedim şu ann
Aktasg Miniklimonum benim 21+5 de 470gr cikti ayrıntılı da doktor gününe gününe gidiyor dedi. Bence sizinki de normal. Her annenin ve bebeğin de farklı olur kıyaslama yapıp üzülmeyin 🌸
Berrinkisa33 Miniklimonum hayatım boyunca hep kıloluydum hayatımı etkıledı ve cok zorlandım. Kilo cok ıyı bısey degılki. Doktorunuz sıkıntı degıl dedıyse lutfen takmayın🌸
Miniklimonum kedivebebekannesi5555 normalmiş canım internette de baktım olması gereken grama öyle yazıyor önde ya da geri de olsa doktorlar bunu hep belirtmiş bize de belirtirdi sanırım demi
Miniklimonum Berrinkisa33 teşekkür ederim doğru diyorsunuz bende hep ince belli basensiz olmak istedim ama hayallerimde kaldı gebelikten 77 kilodan selamlar 😃😀 inşallah emzirirken diyet yapar sağlıkla şöyle 55 kilolara düşeriz son umudum emzirme dönemi 😀