haticehtpoglu Ben mart ayında yaşadım dış gebelik ama şimdi 10 haftalık hamileyim, dış gebelik yaşadığım için hastane korkusu oluştu bende gitmek hiç istemiyorum kendimi rahatlatmak için soruyorum arkadaşlar..😢
Gul2808 haticehtpoglu bnde bir tür dış gebelik yaşadım ve şuan 27. Haftadayim içini ferah tut hiç bir sıkıntı olmaz inşallah ❤️🤲
Faddoli23 haticehtpoglu dış gebelikden tüpün birini kaybettim tek tuple 32.haftamdayim korkma ihmal etme
Dilantrkmn haticehtpoglu bende Şubat ayında dış gebelik geçirdim ama hiç korkma şuan 22 haftalık hamileyim gayettr sağlıklı bir gebelik geçiriyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🙏🏻
-TUGCE61- Bende yaşadım ilk gebeliğim dış gebelik oldu ilaçla düşürüldü şuan 29 haftalik hamileyim çok şükür hiç bir sıkıntı yok içinizi ferah tutun 😌🤲
ikimelekannesi___ -TUGCE61- Gul2808 Dilantrkmn taspinar1007 Merhaba hanımlar bende disbgebelik sebebiyle şuan hastanede yatiyorum değerlerim bir inip bir çıktığı için ve kese sol tüpüme yapıştığı için artık yatisımı verip gereken tahlilleri yaptılar yarın iğne vurup dusurecekler sanırım ( fiziksel oalrak gayet iyim leke şeklinde kanama ve hafif ağrım var o kadar) sizin dış gebeliğiniz nasıl sonlandı bebeğin olduğu tüp veya tuplerinizde bir zarar oldu mu kimi kadınların tüpleri aliniyormus sizin süreç nasıl ilerledi paylaşırsanız çok sevinirim
haticehtpoglu Faddoli23 etmiyorum ama çok tedirginim korku yaşadım bir kere tekrar olmaması için dua ediyorum artık
ikimelekannesi___ Faddoli23 merhaba bende dış gebelikten şuan hastanede yatiyorum çok geçmiş olsun tupunuzun alınma sebebi neydi gayet iyi bir haldeyken mi hastaneye gittiniz yoksa daha mı ağırdı durumunuz paylaşırsanız çok sevinirim
taspinar1007 Hiç korkma ben 2 kez dış gebelik yaşadım şu an 14 haftadayız şükür her şey normal 🙏🏻 Korkularını çok iyi anlıyorum insan sürekli kötü şeyleri getiriyor aklına gönlünü ferah tut sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına 😊
taspinar1007 ikimelekannesi___ hiç korkma eğer betan çok yüksek değilse ve iğneye cevap verip düşmeye başlarsa hiç tüpünün alınmasına gerek yok bazen tüpü almadan kapalı ameliyatla içini de temizleyebiliyorlar. Ben ikisinde de iğneyle sonuca ulaştım çok şükür ameliyata gerek kalmadı inşallah ağrısız sızısız kurtarır allah seni de sonrasında da sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına 🙏🏻
Dilantrkmn ikimelekannesi___ canım öncelikle geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsin 🙏🏻 Benim dış gebeliğim tüplerde değildi kas ve sinirlere yapıştığı için açıkçası tüplerime herhangibir zarar gelmedi . Umarım en kısa sürede kendini toparlarsın
Gul2808 ikimelekannesi___ benm tüpüm alinmadi fiziksel olarak çok rahat geçti iğneye rağmen bebek gec düştü 15 gün hastane de kaldım . Ben piskolojik olarak çok yıpranmış tim ama hamdolsun herşey geçti 30+5 günluk hamileyim şuan tez zamanda toparlanman dileğiyle 🤲 rabbim tekrardan sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah ❤️🤲
ikimelekannesi___ Faddoli23 çok geçmiş olsun yani alinmasa bile işlevini kaybetti bir nevi tek tüplü sayılıyordu biz öyle mi Allah şifa versin yeni hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar versin rabbim
Faddoli23 ikimelekannesi___ amin canım benim doktorum dediki ameliyat olmasaydın bile doku zedelenmesi den dolayı tüpün işlevini yitircekti ama çok şükür tek tüple hamile kaldım hatta cuma doguruyorum bile Allah izin verirse dedim hocam 2 tüpümde kapansaydi nolcakti oda bişey olmicakti tüp bebek yapardık dedi imkansız diye bişey yok yeterki iste
ikimelekannesi___ Faddoli23 taspinar1007 çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun içimi rahatlattiniz iğne de çok zor bulunan bir igneymis her yerde yokmuş şuan devletteyim ama işler o kadar yavaş ilerliyor ki çıkıp özele gidio iğneyi yapmak istiyorum ama bu iğne de piyasada yokmuş çok zor bulunuyormus falan
taspinar1007 Eğitim araştırmaysa o kadar zor değil aslında ben de devlette tedavi gördüm ilkinde hastane eczanesinden geldi hemen diğerinde yatışım bile olmadı poliklinikte doktorum reçete etti aldım sonra yaptı o zaman da merkezi bi eczaneye gittim yine bulmak zor olmadı
ikimelekannesi___ taspinar1007 Dilantrkmn Gul2808 yanitlariniz için çok çok teşekkür ederim kızlar çok şükür kendim düşürdüm ve çıkmadan önce doktorların demesine göre kimyasal gebelik gecirnisim herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan atlattık bu durumu çok şükür hepinize teşekkür ederim hayırlı doğumlar evlatlar dilerim