Hicret21 ismini öğrenip araştırabilirsiniz.. Tabi anlatırım azcık uzun olabilir belki.. Benim ilk suyum geldiği için hastaneye gittik yatışım yapıldı ama açıklık 1cmdi doktorumla normal doğum yolunda gidiyorduk zaten ama bana öğlene kdar bekliceğini sonrasında bebeği ve beni riske atmamak için sezeryana dönebileceğini söyledi.. Tabi benim sancı baya çıkıyor ama açıklık az diye hissetmiyorum sabaha kadar squat merdiven in çık yürü bu şekilde geçti sabah açıklık artmaya başladı ama yavaş ilerledi sonra sancılarımı hissetmeye başladım ama gayette katlanılır sancılardı zaten 40sn gibi sürüyor sonra duruyordu nefes aldırıyordu öğlen vakti yaklaşınca açıklıkta hala yavaş olunca ben suni istedim ki süreç hızlansın suniden sonra gerçektende hızlandı epidurali taktırmıştım ama ilacı vermemişlerdi daha ihtiyaç hissetmediğim için bebeğimin kalp atışlarında yavaşlma olduğu için ntsde bağlı kaldım ve sancıları hep yatarak karşıladım o beni zorladı nefeste aldırmadı devamlı bir sancı vardı açıklık 4 yada 5 cmken ilacı istedim ve herşey bi anda bitti 😂 Tabi biraz leylada oldum amann tadından yenmez espiriler dedikodular havada uçuyodu taki doktorumu gördüm o an jeton düştü aha doğum başlıyo dedim 😂 Yine sohbet gır gır derken bi anda ıkınma isteği geldi ve ben hemen söyledim doktorumda bizde bunu bekliyorduk zaten dedi ve bana nasıl ıkıncağımı söyledi var gücümle ıkındım ağrı sancı 0 ama gayette ıkınıyorsunuz benim bebeğim güçsüz olduğu için biraz korkulu bir süreç yaşamıştık benim kalp atışlarımda düzensizleşince biraz sakinleştirici vurdular bana sonra doktorum bebeğin güçsüz olduğunu bana yardım edeceğini söyledi çok güzel bir şekilde açıkladı ve karnıma baskı uyguladı 2 kere o an yine acı hiç hissetmedim sadece nefessiz biraz kalıyosun o baskıdan okadar ama o anda ıkındığın için çokta şey olmuyor 😂 sonrada pıt dedi çıktı ve o anki rahatlamayı aslaa unutamam ❤️ epiduralin etkisi geçince tek dikişim vardı ama ağrı yapıyordu tabi onu net hissettim artık ama o zamana kadar herşey güle oynaya geçti gerçekten hiiç anlattıkları gibi ne ağrı ne sancı ne ıkınamama hiç birini yaşamadım🤷🏻♀️ Biraz uzun oldu hakkını helal et vallaha malum erkeklerin askerliği kadınların doğum anıları derler 😂😂😂