Kelebekler24 kızlar az önce wc deydim kanamam vardı kaç gündür peçeteyle sildim bi baktım beyaz sümkümsü bişey kist olabilir mi eyer kistse ne zaman kanamam durur
Aag06 Kist dusermi hic buyur yada kuculur dusme diye bisey olmasi mumkun olamaz arastjr bi istersen adet dongunu akinti seklini bozdugu icin kist oyle bi akinti olmustur
Aag06 Kelebekler24 valla az oncede baktim ben arastirip dusme gibi bi durum hic yok yaziyor sadece yok olabiliyormus yada ameluyat kendi regl le vs dusmez deniyor aslinda dusmesi banada sacma geldi 🤯 ama yinede sor doktoruna bi baktir tekrar
Deletedmom15262 Deniz2961 kızzz ben bakamamm ben şok ben iptal valla gözüm kapalı yazdım kime yazdım bilemedim arkadaşlar baksın 🙈🤷♀️🌸
Deletedmom15262 Kist düşmez patlama duydum küçülür büyür ama düşme olmaz yani kist türlerine göre operasyonla alınan türleri bile var bırak düşmesini yani, o akıntıdır canım🌸🤷♀️
Deletedmom15262 Deniz2961 yoo bakamadım 🙈post sahibi kusura bakmasın artık gözüm kapalı yazdım resmide gözüm kapalı aşağı indirdim😬🤣
Deniz2961 Deletedmom15262 görüntü hoş bı görüntü değil ama kist değil kist zaten düşmez gebe mi.die.sordum.ama.kist varken gebe olmak off kafamda deli sorular 😂😂
Deletedmom15262 Deniz2961 yani kist değil bencede kist düşürmek bilemedim yani🙈 Allah şifa versin Allah gönlüne göre versin arkadaşa bilemedim 🌸
Deniz2961 Deletedmom15262 amin amin bnm.kistim.patlado umurtalıkları ters çevirdi iceri kanama yaptı büyükk bı oprsyn Gecrdm amalyttan snra 4 ünite kan takıldım karnında hortumla dolastm 3 gün vs vs o yüzden dikktmi çekti
Deletedmom15262 Deniz2961 çok geçmiş olsun canım kist sıkıntı yaa valla kadın olmak çok zor valla 🤷♀️