Mervesmsek22 Kızlar 22 haftalık hamileyim ve 1 haftadır tuvalet ihtiyacım geldiği anda sanki 2 3 saat tutmuşum gibi ve kasıkta taş varmış gibi bir acı hissediyorum hemn lavaboya gitmem gerekiyor başına gelen var mı?
SgeceC Mervesmsek22 aramiza hoşgeldin 😂 ilerleyen zamanlarda dışarı çıkarken tedirgin olacaksın tuvalete yetişebilir miyim acaba diye hatta öksürünce gülünce falan yıllardır tuvalet ihtiyacın varmış gibi kaçırabilirsin hatta tuvalete girip çıkıp 1 dakika geçmeden yeniden hiç yapmamış gibi tuvalete koşabilirsin 😂 gayet normal❤️
dakpinar- Mervesmsek22 peki şöyle oluyor mu ? Sıkıştığınız an hareket ettiğinizde acı oluyor mu karnınızda yani o kadar çok acı veriyor ki zorla gidiyor musunuz sizde tuvalete ?
Perilisa Mervesmsek22 canım bende aynı 21+3 teyim gece en az 3 kere çok sıkışık gibi lavaboya gidiyorum azıcık yapıp dönüyorum uyumaya . Benim gece birde karnım çok sert oluyor sanki
Mervesmsek22 SgeceC tamam canım teşekkür ederim zaten şuan da bile geceleri tuvaletten çıkınca 1 dakika içinde geri tuvalete gidebiliyorum eşim kızıyor insan lavabodan kalktığı an nasıl yeniden gelebilir diye 😂
Mervesmsek22 Perilisa o bende de oluyor ama lavobaya gittiğimin harici bebek poposunu mu dayıyor kafasını mı dayıyor bilmiyorum ama böyle yan tarafımda, kasık tarafımda 30 saniyelik şişlik ve acı oluyor ya hissediyorum resmen orada bir baskı olduğunu
Azra_Mom Benimde aynı şikayetim var ama benim daha 12 haftalık idrar tahlili de verdim temiz çıktı doktor mantıklı bir sebepte söylemedi
SgeceC Mervesmsek22 ben sabaha kadar mesaideyim valla saatlerce tuvalete gitmemek nasıl biseydi unuttum😂
Derya2867 Mervesmsek22 geceleri iki büklüm WC’ye gidiyorum sanki saatlerce tutmuşum gibi bir de acıyor ki … idrar tahlili bile yaptırdım enfeksiyon yok 29 haftalık hamileyim bu arada
2melekannesi_ Mervesmsek22 geçmiş olsun önümüzdeki 18 haftanız wc ile odalar arasında mekik dokumayla geçecek🙈😅 hepimiz öyleyiz canım normal yani korkma hafta ilerledikçe bebek mesaneye baskı yapıyor ondan oluyor
FatihBatur Mervesmsek22 welcome 😂 oturma odasından tuvalete gidene kadar evde acilin yoldannnn diye gidiyorum
Mervesmsek22 FatihBatur ayy buna çok güldüm kusura bakma ben de artık öyleyim eşim dalga geçiyor lazımlık alacağım oturma odasına koyacağım yoksa yüzünü göremeyeceğim diye 😂