Tugce-- Prhn merhaba bende 35 haftalığım çift yumurta erkek benim doktorum 36+4 gibi alacağını söyledi sizin doğum ne zaman acaba?
rabbiminemanetleri Prhn Allah bağışlasın. Ikiside ayni mi hareketli benim biri daha az hareketli de onu çok merak ettim
miniklerim125 Cansuismail bizde 32 haftaligiz bu haftaları gördük çok şükür 🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🤗
Cansuismail miniklerim125 maşllhh 😍 ne gzel rabbm sag salim kalmayı nasp etsn nasıl gcti hamileliğinz peki
Prhn merakliblog Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin haftaya kontrolümüz var bakalım 37 den sonra alabiliriz dedi doktorum
kahvebadem merakliblog kadınlar kulübündeki meraklı blog siz misiniz😃bende aynı posttan geliyorum . 29 . hafta 1 kız 1 erkek bekliyoruz☺️ Yavaştan çanta hazırlıgına baslıcam. Black friday indirimlerini bekliyorum büyük alısverişler için siz naptınız hazırlıklar tamam mı☺️
Halide_70 Bir kız bir erkek benim de. 21+3 olduk ama hiç hazırlık yapmadım. 24. Haftadan sonra düşünüyorum. Tek bebek için 30 Mart olarak görünüyor doğum, 3 hafta falan mı önce doğar acaba? ☺️
Ceysii01 Halide_70 doktor banada 23 nisan tahmini ama sen onu mart sonu yada nisan başı olarak düsün hep dedi 🙈☺
Twinsss Halide_70 ben sordum doktoruma 37 yi görmez genelde ikizler dedi. Her şey çok normal giderse 35 37 arası sezeryan tarihi verecek. Erken sancı gelmesi durumunda ise durdurmak için ilaç deneyeceğiz. Şuan her ey yolunda çok şükür 27+4 üz.
Cansuismail Ceysii01 bir arayıp sorayım pazartesi gününü ne kadrmiş ücreti devlt hastamsmde yok malsf ayrıntılı oyızdn mecbur burya gtmm gerkıyor yaaa cidden 😍 güle güle gysn bebeişler çantanı ne tarz aldn zibnları kaç tane aldn zum kollu kısa kollu falan rast gele mi aldn
Ceysii01 Cansuismail bende devlete alamadim imkansiz resmen mecbur özele kaldik oda bulabilirsek tabi fuşya rengi bi canta aldim cok buyuk onde biberon bölümü var termal cok begendim 60tlydi kargoyla 72ye aldim zibinda dogum nisan 23 gozukuyo hem uzun kol hem sifir kol aldim 35 zibin var suan aylarinida karisik aldim 18 ziibiina mesela 92tl ödedim biraz arastirmaciyiimdr en uygununu bulurum mutlaka 😁🙈
Prhn Cansuismail daha gün almadık haftaya kontrolümüz Var 37 den sonra alabiliriz dedi doktorum ilk 3 ayımız bulantıyla geçti şekerim vardı insülin kullandım 7 kilo aldım toplam bebişler 2700 ve 2500 kilolar çok şükür gayet iyi gidiyoruz
bayangulucuk35 Cansuismail daha belli değil ayın 1ne randevu verdi bakalım nolcak devlete gidiyorum ben 1 ay oldu bakalım ayın 1ndw belli olcak ınsallah🤲
Halide_70 Cansuismail yok, tek bebek olsaydı 40 hafta üzerinden 30 Mart görünüyor uygulamada. Onu kastettim. ☺️
Mamasita Cansuismail bende 23+3 oldum bir kız bir erkek bi kaç parça aldık daha alışverişe başlamadık bizde heyecanla bekliyoruz 😍😍 umarım hepimiz sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız ❣️❣️👼🏻👼🏻
Cansuismail Mamasita ayy maşllh 😍 Amin inaşlh sag slim bebişlrrmz dünyaya gelsinler saglıklı sıhhatli, 🤲 en gzel en heycanli alşvers siznde dha başlamış ozman bnd henüz başlmdm😍 ayrıntılı ultrasona grdn mi acba
Cansuismail Ceysii01 ayy maşllh çok ne gzel çok çok seyler almşşsn😍 en heyecanlı zman bnce alşvers zmanı😍😍