Cerenkapici Cansuismail 16+3 ikizlere hamileyim cinsiyetlerinin biri belli kızım geliyor inşallah diğeri 2 hafta sonra belli olacak alışveriş olarak ne zaman yapacağımı bende bilmiyorum Rabbım isteyen herkese nasip eylesin inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰🥰
bayangulucuk35 Merveikratanem b3nde devlette yaptırdım foto verdiler demekki hastaneden hastaneye degısıyor
Pinarr35 Cansuismail hafiflemistir ama bulantinn ilm 3 ay cok fena oluyor cunku benimde.oluyor amaa su an iyi derecede yani valla az az almaya basladik dayanamdik zatenn ananesi babanesi halasi teyzeleri alıyor ben oyle pek hirsey almadim canim🥰🥰
Gncaplt Cansuismail merhaba bende 11+4 deyim cinsiyetleri henüz belli deģil ama kız hissediyorum ikinci gebeliğim ilki erkek belirtileri farklı geliyor 😃
mor_menekse1 SuperrMomm MaşAllah ne güzl bizim halla belli değil 🤷♂️ Bi kız Bi erkek diyip duruyorlar detaylıda belli olur inşAllah 😊 hangi ilaçları içyon canım kb soruyorum boyle ama
SuperrMomm mor_menekse1 öğrenirsiniz annesiiii🥰🥰 Rica ederimmm memnuniyetle canım benim. Ben folik-İyot, B12, İmom Omega kullanıyorum. Valla içmekten heba oldum midemi de öyle kötü yapıyorlar kiiii🥺 Sen kullanıyor musun bunlardann
mor_menekse1 SuperrMomm bnde gece bir prilam magnezyum, feramir demir ilacı, bide decawit vitamin alyorum ayrıyetten tedbir amaçli sbaah akşam fitil olarak progestan normal yola oldu bizim ikizler siizn de normal mi tüp bebek falan mı :)
SuperrMomm mor_menekse1 Priliam hiiiç işe yaramıyor bende 🥺 hatta içince kusuyorum🥺 Bizimkiler de normal yolla oldu dedem tek yumurta ikizi 🥰 hatta bir sonra ki kardeşleri de 3’üz doktorum bana 2. Gebeliğin 3’üz olma ihtimali çok yüksek dedi🙈🙈🙈🙈