Deletedmom15262 Yani bu klavye yerinde durmuyor yazdığım gidiyor hoop baştan yazmak içimden gelmiyor araya reklam klavye yok olmadı cem Karaca şarkısı eşliğinde uygulamaya giriyorum beni sizzz delirtiniz misali🙈😬🥴
g4mze Canım hangi telefonu kullanıyorsun? Bende bi ara öyle oluyordu sonra bir baktım telefonumda sallama özelliği varmış telefonu sallayınca herşeyi siliyormuş. Kapattım şimdi o özelliği.
marbling10 g4mze yok canım telefondan değil uygulamadan oluyor. Klavye birden kağanıyor ve yanlışlıkla aşağıdaki çubukta ne varsa ona basıyoruz🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ben belki 10 kez bildirdim. İlettiklerini ve ilgilenileceğini söylediler 🤷 @Deletedmom15262
g4mze Deletedmom15262 ya huawei kullanmadım ama istersen internete bak bi . Hatta ben baktım bunu yazarken telefonu güncelleyin diyordu. Ama bilemedim bi telefoncuya baktırın isterseniz veya ayarlar bölümünde klavye kısmından düzeltmeye çalışın belki olur . Yardımcı olamadım ama inaşşalh başarırsın 😂 çok sinir bozucu o durum
Deletedmom15262 g4mze çok teşekkür ederim canım sağol varol gayet de oldun ayarlara bi bakıyım olursa olur olmazsa kayıp klavye eşliğinde devam 🙈💓😬
Deletedmom15262 Eymen72 teşekkür ederim kuzum 🌸evet çok sinir bozucu bir şey yazıyorum Bi bakıyorum hepsi gitmiş 🤷♀️
Eymen72 Deletedmom15262 çünkü bundan önceki telefonum iPhone 6 di şuanki redmi ikisinde de oluyordu yani ve son kaç gündür sık oluyor yazıyorum hemen çıkış oluyor başka yerlere giriyo bazen uzun yazıyorum bı bakiyorum çıkış olmuş sinirim bozuluyor bende vaz geçiyorum yazmaktan
Mihriballim Cihaz değil tamamen uygulamayla alakalı reklama giriş yapınca yazılanlar gidiyor birden 🤭