PoyrazzBey Kızlar 35+1 iz. Soma doğru yaklaştık bu ilk bebegim o yüzden hicbir fikrim yok. Sizce hangisi daha kullanışlı/neden?
Mehtapca06 PoyrazzBey ben park besikcilerdenim oğlum 20 aylık hala kullanılıyor büyük ihtimal 3 yasa gider 😂
Merinosunannesii PoyrazzBey aslında anne yanı kullanımı daha rahat fakat park yatak daha uzun süre kullanılıyor komşumun kızı 2buçuk yaşında hala park yatağında yatıyor şöyle yapabilirsin ucuza anne yanı var trendyolda bu portatif beşik ben aldığımda valla 140 a almıştım şimdi 200 filan öyle yapabilirsin çünkü ikisi de farklı
Mehtapca06 PoyrazzBey söyle ben bebeğimi zaten sallanmaya alistirmadim normal emzirirken uyuyor direk yerine yatırıyorum çocuk için hem geniş hem besiklere göre daha boyu yüksek diye daha güvenlikli açıkçası uzun ömürlü şimdi ikinciye hamileyim büyük ihtimal doğum yaptım ki bunu ona oğlumu normal yatağa alistiricam 😂
Esay_50 Bencede park yatak suan 10 aylik kizim var besikten uyaninca kalkiyoe hemen ama park yatakta dusme tehlieksj yok
betuss5 Bende 31 haftalik hamileyim baya arastirip park yatak aldim super geldi .Anne yanida olabilir ,emzirme aparati vs var .Elele anne yani park yatak tavsiye ederim bakabilirsin canim
PoyrazzBey PoyrazzBey betuss5 ne açıdan park yatağı faydalı buluyorsunuz en azından kafamda fikir oluşsun😊
PoyrazzBey Merinosunannesii anne yanı beşik dedikleri. Ebeveyn yatağının yanına yapışık olması için midir? Eğer öyleyse bizim odamız küçük sığmaz yanıma 🙁
begonvilko PoyrazzBey bence anne yanı. İlk günler inanılmaz konforlu oluyor. Ve kademeli olarak aşağı inenlerden tercih ederseniz çocuk büyüdükçe zorluk çekmezsiniz. Benim arkadaşımın kızı 4 yaşında, hala onda yatıyor.
betuss5 PoyrazzBey benim aldigim park yatakta anne yani olma ozelligide var yataginin yanindaki boslugu ölç 70 cm eni 110 cm boyu .Odadan odaya tasiniyor .Elele madre anne yani park yatak yazarsan cikar
Merinosunannesii PoyrazzBey illa yatağa yapışacak diye birşey yok bak dediğim beşiğe bak sen hafifçecik tek basına cocuk içindeyken taşırsın
betuss5 PoyrazzBey katlayip istediginiz yere goturebiliyorsunuz kucuk bir canta boyutunu aliyor.Uzun sure kullanabilirsiniz 3 yasina kadar felan sonra oyun parki olarak kullanabilirsiniz .Geniş ve bebegin düsme ihtimali cok az icinden
Lulikli PoyrazzBey canım prego aldım ben yoyko markanın var, elele markanın var. Prego anne yanı olabilen park yatak yazabilirsen google a çıkar. Diğer markaları da yine yazdığında bulabilirsin 😅👍🏻