Muhammedamine kubranur58 arkadaşım medilife da selda hanımda doğum yaptı 900 tl esencandan da kat kat güzel soygun işte bi beşik parası bi bebek araba parası insan düşünyor işte
kubranur58 Elif_baris bildiğin ücretsiz ama kaç günün kaldı kampanya sanırsam bu ay sonuna kadar canım sezeryanda bin tl
Merve98 Elif_baris ssk olmasa bile analık hakkı var doğum yapana kadar devlette ücretsiz özeldede ssk anlaşması olanlarla indirimli muayne oluyosun
SelinUzun Elif_baris sağlık sigortası yaptırabilirsiniz eşiminde sigortası yok ama sağlık sigortası yaptırıyor yoksa hastane masraflarının altından kalkılır mı ? Aylık 52 liramı ne ödüyo olması lazım en azından 2-3 aylık yaptırabilirsiniz
Pamukdeniz Elif_baris hangi hastaneye giderden git annelik hakkımı kullanmak istiyorum dersen ücretsiz şekilde yada 15 tl şeklinde ücret talebi var Doğum ücretsiz devlet karşılıyor 👍🏻
Elif_baris Pamukdeniz valla ben bu konularda çok tecrübesizim 20 yaşında ilk çocuğum bilemiyorum ki özel hastanede de geçerli mi ablalarim bu analık hakki
Elif_baris SelinUzun o zman kontorole gittigimde soylerim bu analik hakkini nasil oluyomuss cok saolun