Sibelosman Kızlar ben ilk doğumumu vatan hastanesi Erson beyde yaptım çok çok memnun kaldım ama suan fiyatları o kada efazla kı yanından bıle geçilmiyor.. cocuk doktoru ve kadın doğum uzm. bulamadım bu çevrede yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz
Eslemkusun_annesi Sibelosman suan bende Erson beye gidiyorum bende çok memnunum Aralık 20 de sezeryanim var muayne ücretleri VS her hastanede uçmuş gitmiş daha aşağısı varmidir bilmiyorum başta reyapa gidiyordum reyap daha pahalı
Senemsiii Sibelosman bende 9.5 ay önce doğum yaptım ilk erson beye başlamıstım sonra istanbulda doğum yaptım. Şimdi tekrar hamileyim daha çok yeni kime gitsem karar veremıyorum bende. Ne kadar olmus muane ve dogum ücretleri ?
Neslisss123 Sibelosman bende vatanda Orhan beye gidiyorum en başından beri.Gereksiz hicbir test tahlil vs istemedi benden.Sakin sogukkanli bir doktor.Sayesinde bende yersiz panik yapmiyorum.Ustelik tecrubeli de bir doktor.Tavsiye ederim.
Erdogannurcan Sibelosman starmedica filiz Erdoğan gidiyorum 165 TL muayenesi ben 140 veriyorum askeri personel indirimi dogum fiyatı 3500 dediler ama yükselecekmiş
Sibelosman Eslemkusun_annesi bende reyap bahar hanıma gidiyordum ama bi kaç problem yaşadım kendısıyle o yüzden Erson beye gittim sezeryan oldum çok çok memnun kaldım acaba suan ne kadar ücretleri bilginiz var mı muayenesi ve doğum ücreti
Eslemkusun_annesi Sibelosman eşimin fabrikasının anlaşması var indirimli gidiyorum ondan öncesi indirimsiz hali 160 tl doğum için konustuk 3500 dediler aralıktan sonra degiscekmis sanırım
Sibelosman Senemsiii tam bilmiyorum ama kızımı vatan acile götürdüm 200 TL aldılar bısey de yapmadılar emınım ki çok yukselmış muayene 200 olmuştur doğum kım bılır bende suan arıyorum doktor bu civarda
Pinaraydin_2969 Senemsiii muayene ücreti 160 tl bende en son 3 hafta önce gittim erson beye ama doğum hakkında bilgim yok
Senemsiii Sibelosman abarttılar iyice. Bahar hanıma gitmeyi düşünüyodum ben. Siz ne sorun yaşadınız. Bu arada arkadaşım Dilber hanıma gidiyor vega da memnun. Ama ben bilemedim hiç gitmedim. Çocuk doktoru olarakta reyapta mehmet beye getiriyoruz kızımı dogdugundan beri özel aşıları vs hep o yapıyor.
Sibelosman Senemsiii bahar hanım farklı bi yapıya sahip bence panik atak biri gebeliğimin ilk başında hep ondaydım 34 hafta da bıraktım Erson beye gittim ama reyapta Feride şadi diye biri var oda iyi dıyorlar da reyap çok pahalı
Sibelosman Pinaraydin_2969 ben ılk kızımda sezeryan askeri personel indirim ile 2600 e yapmıştım muayenelerde 100 tlydi de tahlıller bayagı fiyatı artmış
Senemsiii Sibelosman doğumdan sonra 1. Ayda mastit olmustum Bahar hanım çok ilgilenmişti sagolsun unutamam yani. Ama eli çok agır ondan cekınıyorum sadcee. Dikişlerim düşmemişti 1. Ayda ona aldrmaya gıtmıstım baya eli agır.
Sibelosman Senemsiii ya ilgiliydi bişey diyemem ama şimdi uzun hani anlatsam böyle tuhaf hastalarının ona nazar degdırcsgınj düşünen bi doktor bana fazlaca takıntılı geldi 😂