incikinannesi Merhaba kızlar ben haftaya Cuma’ya randevu almak istiyorum da haftaya 23+5 olucaz inşallah. Gebelik şekeri olayı o haftalarda mı bakılıyor nasıl oluyor? Sabaha mı alıyım randevu öğlen mi kararsız kaldım
Sermec27 incikinannesi 24 28 arası bakılıyor gece 12 den sonra hiç bir şey yiyip içmeyeceksiniz aç yani sabah yaptırın en erken saatte 2 3 saat aç kalıyorsunuz çünkü 🥰
Handan_65 incikinannesi Sabah ac karına erken gidin bana önce ac karnına kanntahlili yaptılar 1 saat sonra sekerli su verdiler ki geri kustum bu sefer aclık tokluk testi yaptılar
Kamumu incikinannesi aç gitmeniz lazım. İlk önce açlık için kan alıyorlar. Sonra içeceğinizi alıyorsunuz. Yine birşey yemek yok. 1 saat sonra tekrar kan alımı. Ve 1 saat sonra tekrar kan alımı yeme içme yok aynı şekilde. Sonrasıda güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz. Erken gidin
incikinannesi Sermec27 Belki gider gitmez yaptırmaz belki doktorum ozaman🤔 belki haftaya gel diyebilir 28.haftaya kadar yolu varsa. Teşekkür ederim
Sermec27 incikinannesi rica ederim inşallah şekeriniz cıkmaz beni cıkmıştı doğuma kadar diyet yapmıştım
Piraye2021 incikinannesi 24_28 arası haftalarda bakılıyor, gece 00.00 dan sonra su hariç hiçbir şey yenilip içilmiyor. Gerisine onlar sizi yönlendirir ☺️