Paramedikannee Tubada Canım ben ovülasyon testi ile öğrendim hamile olduğumu reglim gecikmişti 2.günüydü hatta 😊 seninki de öyle olabilir hemen bthcg baktır bence 🙏ovülasyonda tam iki çizgi , gebelikte biri tam diğeri silik çizgiydi.
Tubada Hilal-58 Captmom Paramedikannee Cevaplarınız için teşekkür ederim inşallah benimde sonucum sizlerinki gibi olur 🤗 yarın regl günüm çok düzenli oluyor eğer 1 gün geçerse zaten kesin hamileyimdir 🌼
Tubada Alynaztrk fotoğrafa baktım benimde böyle belli silik derken ikinci çizgi kadar koyu değil demek istemiştim . Teşekkürler canım cevabın için zaten yarın adet olmazsam pazartesi mutlaka doktora gidip test veririm 🌸
Tubada Nermin_nur1 tabi ki öyle hamileyim demiyorum bir umut yani 1 gün kaldı merak ediyorum gerçekten ☺️ Hayırlısı olsun
Vefa55 Adetime bir gün kala ovulasyon testiyle öğrendim şimdi 7 haftalık olduk çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
Nurisss Tubada Bende o şekilde öğrenmiştim 🙈 Test yoktu eşim de evde değildi öylesine bi yapim dedim çıktı 😅
muge1661 esredn bende sizin gibi düşünüyodum ama adetim geçince elimde gebelik testi yoktu ovülasyon yaptım ve t çizgisi kopkoyu çıktı. Gebe olmadığım dönemlerde de yapıyodum hiç böyle koyu çıkmıyordu, ovülasyondan da gebeliği anlayabiliyoruz aslında.
Vefa55 Bfduam elbette yanıltır herkeste farklı hormondan da o şekilde çıkabilir ama bende bı yanılma olmadı
Ayozbntrk Tubada ben ovulasyon testi ile öğrendim 🥰 Adet 3 gün gecikti testin iki çizgisi de kop koyuydu 🙏🏼 Gönlünüze göre olsun inşallah❤️