Ceysii01 Kızlar ikiside cok gidilen perinatoloji uzmanlari fiyatlari nedir acaba ikiz olupta giden varmi ikiz olunca 2 , 3 kati ucret isteniyo
12mommy Ceysii01 valla ben bu iki doktoru bilmem ama medipol mega perinatoloji uzmanı profesör gökhan bey der susarım ! hem cinsiyet tahminim doğru çıktı onun yanında öyle ilgili öyle açıklayıcı biriki testleri çıkan sonuca göre anlatan ve önündeki testler hakkında abilik verip bunu yaptır bunu yaptırma diyen biri gerçekten şahane bir doktor
Gunesim1 Ceysii01 tam 2 katı değildir belki. Altan bey bebeğin incelemesi bitince benim böbreklerimi filan da incelenmişti bazı iç organları. Sonuçta onlar tek kişilik :) yahu ikiz olması çok güzel ama çok da masraflıymış. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Kardelenn24 Altan cebeciye gittim, ikiz değil benim hamileliğim. 800 TL verdim detaylıya. Aradıgınızda fiyat bilgisi veriyorlar.
DemetF Ceysii01 bir sorun onu ama bize ikiz gebelik tek gebelik mi diye sormamislardi randevu alirken
Ceysii01 Gunesim1 Altan bey esenyurttaydi degilmi evet 6 yil sonunda 3 tup bebekden sonra oldu şükür bi sekilde kismetleri geliyo ama hastanelerde herseyi iki kati fiyat istiyolar 🙈
DemetF Ceysii01 evet cok iyi ilgilendi zaten siz sormadan herseyi cevapliyor tek tek herseyine bakiyor. yarim saatten fazla surmustu
Gunesim1 Ceysii01 evet Esenyurt ta. Allah yardımcınız olsun inşallah 😊 çok şükür sonunda muradınıza etmişsin Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 😊 ❤️
Ceysii01 DemetF renkli olarak resmini verdimi acaba hiç bisey icimde kalmasin istiyorum biraz sordum kusura bakmayin
DemetF Ceysii01 verdi ayrica vatsapdan da atti herseyini zaten randevu icin aradiginizda sekreteri sizi bilgilendiriyor