denizmanzarasi Bfduam canım aralıkta bi kürtaj oldum zorunlu sonra 2 ay korunduk daha sonra devam ettik ama 2 ay yakında daha denk gelemediğimiz oldu ortalama 7 aydır deniyoruz herhangi bir tedavi henüz uygulanmadı artık bir şeylere başlansın istiyorum senin ne kadar oldu?
Bfduam denizmanzarasi benim durum biraz farklı canım, uzun ara verdik kardeş düşünüyoruz, haliyle biraz geciktik rezerv azaldı, inş tekrar nasip olur.
bigunanneolucak Bfduam canım adetin 3.gününü nasıl belirliyorsunuz? Leke geldiği günü sayarak mı yoksa akışkan ped takılan kıvama gelimce mi
bigunanneolucak Bfduam söktürücü içtim bugün 6 gün oldu hap biteli iki gündür sadece şeke geliyor anlayamadım😵💫 Çarşamba’ya gidicem doktora
bigunanneolucak Bfduam evet pko var kuzum bende alışkın olduğum bi durum ama söktürücü kullanımca geliyordu anlayamadım
Eylull17 Nurays95 merhaba canim benim instagramda karşıma çıktı ama tup bebek oncesi bir tane doktor tavsiye ediyor @clifebitkiselkarisim sayfaya bakıp inceleyebilirsin ben adetlerim düzelsin niyetiyle almıştım ama rabbim nasip etti işte 😊 tez zamanda saglikli bir evlat nasip eder rabbim size de insallah 🌸🤍
Happykariner Asyarslan60 13 kasımda da ben vuruldum saglıkla gelir inşallah bebişlerimiz bize tutunur inşallah
Ozumbrk Bfduam ben çarşamba ba öğlen 12 vur dedi cuma gece 12:00 ve cumartesi öğlen 12:00 ilişkiye girin dedi doktor saat verdi bana tamda dediğini yaptık çok şükür bugün 8.ci haftadayım
Bfduam Ozumbrk iki günden sonra düzenli ilişki olmadı mı Dr un dediği günler sonrası? Ignenin etkisindeyken test yapmış mıydın çift çizgi kaç gune kadar çıkıyor diye soruyorum. Belirtiler neydi iğneden sonra?