Ebru18 Kızlar, bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıldı? Ben 2 gündür hareketleri azaldı gibi hissediyorum, bu durum normal mi?
yasemiinorhn Ebru18 ben bugün 29 oldum bugğn o kadar hareketli ki inanamıyorum gerçekten sanki karnıma sığmıyor gibi hareket ediyor 😂🤷🏻♀️
esratpl Ebru18 29+2 benimde diğer günlere göre daha sakin ama antibiyotik vs kullanmaya başladım onun etkisi oluyor mu bilmiyorum 🥺
ebruzb Ebru18 34.haftadayım o haftalarda benimde bi iki gün azalmıştı çok paniklemiştim 🙄 doktora gittik pozisyonu değişmişti sorun yoktu doktorum günde 10 hareket hissetsen yeter demişti o haftalar için
Ebru18 yasemiinorhn Ben de bugün tam 29 oldum. 2 gün önce çok hareketliydi hatta video bile çektim ama su son 2 gündür biraz azaldı gibi geliyor.
yasemiinorhn Ebru18 bende bugün çok net çekebildim yani öyle söyleyim normaldir bundan önce bende de hiç hareket etmediği oldu korktum hatta ama çok şükür sıkıntı yok yani 🥰 korkma bir şey olmaz inşallah
Ebru18 ebruzb Ben bir de 2 gündür çok fazla uzanmadım acaba o yüzden mi hareketlerini az hissediyorum bilemedim. 🤷🏻♀️
ebruzb Ebru18 olabilir o haftalarda hareketleri düzenli olamayabiliyor bide bebekten bebeğe değişiyor hareket durumu