Mukaddesahin Merhaba anneler mide yanmam başladı ağzıma kadar yanıyor. Acaba sizler mide yanmasını önlemek için neler yapıyorsunuz bide ne zamana kadar sürüyor
AnnelikHayali Mukaddesahin yudum yudum ılık süt içmek, elma yemek, fazla baharatlı ve yağlı gıdalardan, bir de asitli içeceklerden uzak durulması gerekiyor.
AyssssK Mukaddesahin benim de şimdi ilk defa mide yanmam başladı. Soğuk süt içtim bak iyi geldi, tavsiye ederim
AyssssK Mukaddesahin galiba yağlı yemekten mide yanması oluyormuş. Benim de ilk defa yemeğim yağlı oldu. 2 gündür yemeği yiyince midem yanıyor akşamları😞😞
ikincim253 Mukaddesahin bende çok kötüydüm çareyi doktordan şurup istemekte buldum çok rahatladım günde 4 sefer içebiliyorum bebeğede hiç bir zararıyok
Mukaddesahin ikincim253 aaa ne güzel benim ilk defa oldu çok sürmez diye o yüzden dedim evde kendi basıma halledebilirim belkş
Yagmurdgdgn13 Mukaddesahin kraker süt elma muz iyi geliyo. Ama çok şikayetiniz varsa dr a söyleyin size rennie duo ya da gaviscon şurup önerecektir
Mayaslan Mukaddesahin uyumadan 4- 5 saat önce yemeyi bırakıp yüksek yastıkta yatın acı su vs gelmiyor.