Faziletaltntas 23+4 günlük hamileyim yüz üstü yatmamda bi sakınca varmı tam yüz üstü yatmıyorum çok hafif başka türlü uyuyamıyorum 🥺🥺
Kamumu Faziletaltntas önerlen sol tarafa yatmak canım. Sağ sol denemeye çalış. Zararı varmı bende bilmiyorum
birceefe Faziletaltntas şimdiden kendinizi sola veya sağa yatmaya alıştırın, en doğrusu bu hamilelikte
MihrimahVeAnnesi Faziletaltntas Bende 23+4′üm yatıyorum vallahi doktorum da bunla alakalı uyarıda bulunmadı zaten belli bir süre sonra yatamıcaz şimdi istediğimiz kadar yatalım 😂
Faziletaltntas birceefe genelde düz uyumayı tercih ediyorum sağ veya sola dönünce hareketleniyor rahatsız oluyor gibime geliyor bana 🥺
Melike6152 Öğrendiğim ilk günden bu güne kadar hala yüz üstü uyumuyorum ne olur ne olmaz diye. Bende çok zorlanıyorum ama yapacak birşey yok 32+3
Faziletaltntas Melike6152 Birşeyin üstüne fazla düşmüyorum 🥺 ne zaman düşersem bi aksilik oluyor onun için bu uyuma şeklini akışına bıraktım 😂😂
Esrtrgy Faziletaltntas 33 haftamdaydım 20 haftamdan beri yüz üstü uyuyamıyorum ve en sevdiğim pozisyon o şekil yatmak genelde hep sağ sol yatıyorum uyumayı özledim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Faziletaltntas Esrtrgy uykum çok ağır ya sabaha doğru çok uyanıyorum yoksa geri kalan günüm ful uyku 😂
Poyrazin_annesi Ben doktoruma sordum yüz üstü yatabılırsın bısey olmaz dedı ztn bebek suyun ıcınde ezilmez korkma ddı
Black-34 33+2 karnımdan şu an zaten yatmak mümkün değil :) 21 haftamdan beri yan yatıyorum 🤣hep yüz üstü yatarım aşırı zorlanıyorum
Lulikli Faziletaltntas valla ben de 23+5 dediğin gibi yatıyorum bazen korkup düzeltiyorum kendimi 😅 bu arada asla sola yatamıyorum hep sağa yatasım geliyo. İnşallah sıkıntı olmaz hepimiz için 😊
Faziletaltntas Lulikli Allah bilir orasını inşallah birşey olmaz bende soldan çok sağa veya düz yatıyorum sol çok garibime geliyor dini açıdan da sola yatmanın bir çok sebepten yanlış olduğu söyleniyor bilmiyorum