Rabiamehmet humaninannesi61 teşekkr ederm bilgi için gönül rahatlığı ile gideceğim oradaki hangi doktra gidiyorsun acaba benm doktorum özgür kartal cok iyi bi doktor
humaninannesi61 Rabiamehmet Yok ben 5. Ayıma kadar Ümran Tıp Merkezi Dr Zeynep Hanıma gittim. Şimdi Koşuyolu Medipol Hastahanesi Dr Sinem Ay’a gidiyorum çok memnunum. Orda doğum yapacağım İnşaAllah. 😌
Mybabyboy Sudenazz detayli ultrasonda bebegin tum ic organlari,damarlari,gobek baginiz,kalbi beyni detayli olarak ölcülur ve anormallik var mi bakilir. Renkli olmasindan ziyade onemli olan budur
Senailhan OglusAnnesi Hayır ayrıntılı ultrasonda bebeğin organları kafası eli kolu her şeyi detaylı bir şekilde incelenir 4 boyutlu ultrasonda bebeğin dış görüntüsünü gösteriyor kime benzediği konusunda az çok tahmin edebiliyorsun bu sayede 😊
Senailhan CananOnay Bu sana kalmış bişey canım ister yaptır ister yaptırma herhangi bir anomali olabilme ihtimali için yaptırılıyor ama detaylı ultrason daha önemli tabiki sadece detaylı ultrason yaptırabilirsin