cennetkokulum_ Belime ağrı giriyor ve ayak ucuma kadar iniyor ağrısı var mi sizde de böyle bi ağrı ne durumdasınız soyleyin hele
sumeyraballl cennetkokulum_ yine başladı mide yanmalarım sol bacağa giren ani kramplr nefes darlığı sırt bel ağrılarım nolur du sanki el bebek gül bebek geçirsek şu günleri
Elif05_ cennetkokulum_ geçen hafta enfeksiyondan dolayı serum falan taktılar bide ilaç kullanıyorum kasılma önleyici ama günün belli zamanı bebek hareketliyken oluyo tabii ama normal dedi
Glstnlkmn63 Maalesef bende de öyle bel ağrısı pelvik ağrısı mide yanması nefes almakta zorluk yalancı sancılar da başladı 😔
cennetkokulum_ Glstnlkmn63 geçmiş olsun aynı durum bende de var doğuma hazırlık yapiyor vücudumuz ama zor oluyor gerçekten ilk gebeliğim bir de
Glstnlkmn63 cennetkokulum_ sağol canım benim ikinci gebeliğim ama ilkinde hiç zorlanmadım gerçekten ama bunda çok kötüyüm
cennetkokulum_ sumeyraballl mide yanması hep vardı bende malesef şurup içsem anca kesiyo valla haklısın canım masallah dans eden spor yapan hamileleri gördükçe kendime kızıyorum ben niye böyleyim diye ama sağlık olsun
cennetkokulum_ sumeyraballl 😅😅😅ay valla ne biliyim ya karşıma çıktıkça kendime diyorum sen niye yapamıyorsun ne farkın var diye ama gerçekten yapılmıyo ya hele son aylarda ağrılarla geciyo sürekli yemek hazırlamaya bile halim yok ağrılardan
cennetkokulum_ Glstnlkmn63 her gebelik farklı olur diyolar doğru demek ki inşallah doğumun daha da kolay olur canım
sumeyraballl cennetkokulum_ geçen 3 ayak oynim dedim acısı sonra dan çıktı bakma sen onlra 😂😂 özellikle yabancılar çok oynuyor göz boyuyorlar bu karınla oynamak hiç kolay değil 😂 oynadıktan snra yatak döşşek yatıyorlardır 😂
Glstnlkmn63 cennetkokulum_ aynen canım doğrudur rabbim inş sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder 🥰❤️
cennetkokulum_ Elif05_ enfeksiyon benim de başıma geldi onun ağrısı çok kötü Rabbim bi daha yasatmasin
mervegemen- cennetkokulum_ bel ağrısı, sirt agrisi, sabah uyandigimda o bacak ve kalça ağrısı. Bunlar bu aralar en çok yoran beni. Mide yanmasida epey var. Halsizlik var. Aniden giren sancilar 35+2 bu arada
demirmommm cennetkokulum_ ara ara mide bulantılarım geri geliyor gibi oluyor çok şükür ki uzun sürmüyor. Adet olacak gibi sancım oluyor çok birde enfeksiyonum var o zorluyor.
Aysegul354 demirmommm kendim yazdım sandim bu kadar mi ayni olir😄 bende ek olarak buaralar burun tıkanıklığı var. Gecmioo