Alvindmrkl 40+3 günlük olduk bu gün kontrole gittim. Pazartesi yatış olacak ve suni sancı vereceğiz dedi doktor suni sancı tecrübesi olanlar lütfen paylaşabilir mi? İnşallah sağlıkla kolay bir doğum geçiririm 🥲🌸
Nurcanatila6 Alvindmrkl ben bir post açayım dedim ve sen açmışsın bende pazartesi 40+1 oluyorum suniyle başlıcak doğum bende yapandan destek bekliyorummmm🥰
camellia Alvindmrkl kendi sancıngibi ama daha sık giriyo suni sancının şiddeti kendi sancından fazla değil sadece kendi sancın 2-3 dk da bir giriyosa o 1 dakikada bir giriyo
Nurcanatila6 Alvindmrkl büyük ihtimalle öyle.olcak gerçekten öyle gerildim ki artık stresten başım ağrıyor direkt sezeryan da diyemiyorum hani suniyle açılma imkanı varken neden diyorum bu sefer de hadi açılmaz olmazsa ikisini yaşarsam diyorum bilmiyorum nasıl olcak
Alvindmrkl Nurcanatila6 ikisini yaşamakta çok zormuş ama rabbim hayırlısını nasip etsin elden bir şey gelmiyor napalım kaç günse çekeceğiz sağlıkla kavuşalım da 40 dan sonra da pek beklemek iyi değil sanki
Alvindmrkl Alvindmrkl aynen 40 dan sonra riskli biz 4 sene bekledik bu kızçe bizi hala bekletiyor yeri rahat galiba 🥰🤣
camellia Alvindmrkl amin sağlıkla kucağına al inşallah, inan bebeğini görünce çektiğin tüm acıyı unutuyosun
Alvindmrkl camellia inşallah ya 😊😍 çok heyecanlıyım 5 sene bekledik resmen 4 sene öyle bi sene de hamilelik desek 😊