betulmizrakk Prens1prenses2 teşekkür ederim canım evet zorlanmış bende zorlandım hayırlısı böyleymiş inşaAllah toparlar
Ndrg12 betulmizrakk normal doğum ısrarını anlamak şok güç gerçekten. Gelmeyince gelmiyor çocuk neden zorladıla o kadar. Kesi falan atılmadı değil mi alttan
BeRidwan 987123 ebeler karından bastırmaz annenin sancısıyla beraber anneye destek olup bebeği iter, bazen on santim açıklık olur bebek yine gelmez sebebi bebeğin pozisyonudur he başıyla gelen bebekte normal doğmayabiliyor buna ilerlemeyen travay denir
987123 BeRidwan nasıl bastırmaz resmen üzerime çıktılar. İki doğumda da evet, baş geliyor diye olmayabiliyormuş kabus gibi o kadar ıkın sıkın sen doğma 😅
Mevaninannesiii betulmizrakk normal diye direten ebelere sinir oluyorum 😏 zorlamanın anlamı ne yani yazık değil mi işkence çektiriyorlar.. Rabbim kucağına almayı sağlıkla evine gitmeyi nasip etsin kuzum üzülme toparlanmaya bak
BeRidwan 987123 bende ebeyim ve İnan bizi de zorlayan bir manevra o kristal diye adlandırırız ve daha sonra bizde de bir çok rahatsızlığa sebep olur kendimizi zorladığımız için. O anda anne adayı üzerine çıkıyoruz sanır ama bebek için yaparız sancıyla beraber destek olarak bebeği iteriz sebebi de çıkımda bebek fazla kalırsa yetersiz oksijenden beyni zarar görebilir ki bu uygulamayı da doktordan izinsiz asla yapmayız
987123 BeRidwan evet benim doğumumda da oldu iyi ki de olmuş o esna da cünkü cidden çıkmıyordu cocuklar Allah yardımcınız olsun
Tomvejerry betulmizrakk bi kere sezeryanda solunum sıkıntısı sık rastlanan bi durum cnm çıkarırlarken falan boğazına su kaçıyor ağlarken o yüzden de olabiliyor normal 41 hafta da sezeryanla doğum yaptım çünkü hiç açılmam sancım falan olmadı ama bebeğim yine de solunumdan küvöze girdi solunum 2 güne düzeliyor merak etme süt konusuna gelince elektirikli pompa aşırsam rahat edersin ben manuel almıştım. Hem az getiriyor sütü hemde yara yapıyor. Bir de tabi ki küvözde diye stres yapmaman lazım sütü etkiler bol bol sıvı tüket sana tavsiyem 1 çay bardağı dut kurusu 7-8 tane gün kurusu kayısı ve 4-5 tane hurmayı kaynat bilendir yap ve iç devamlı günlük aşırı süt yapıyor.
betulmizrakk Tomvejerry bende de manuel var serumla besliyorlar şu an sütün oldukça getirirsin dediler bir de mama aldırdılar beslemeye ne zaman başlarsak kullanırız dediler bir hafta kadar yatacakmış herhalde benim minik kız🥺
Yaggmur betulmizrakk çok geçmiş olsun bi an önce bebeğinize kavuşursunuz inşallah ben erken doğum yaptım bir aydır küvez yolu bekliyorum ve en az daha iki haftamız var 28 haftalık doğum yaptım ve sezeryan oldum . Sezeryan diye sütün gelmeyeceğini düşünmeyin erken doğum yaptığım halde ve sezeryan olduğum halde geldi sütüm . Sağma makinası getirdiler mi hastaneden . Bana hemen getirmişlerdi
betulmizrakk Yaggmur bana getirmediler benim manuel pompam var bugün onunla dene dedi şu an serumdan besleniyor o yüzden sen süt oldukça getirirsin dedi bir de mama aldırdılar beslemeye ne zaman başlarsak kullanırız diye. Bana da bir hafta kadar yatar dediler inşaAllah toplar bebeğim 😢
Minisi betulmizrakk Rabbim sağlık şifa versin ikinize de, İnşallah erken zamanda toparlanıp bebişinizle eve dönersiniz🤲🏻